Erbaaspor, 2022 2023 sezonunda, Merkür Holding Erbaaspor olarak mücadele edecek.

  Merkür Holding Yönetim Kurulu Başkanı, Erbaalı iş insanı Halis Din ile, Erbaaspor arasında ana sponsorluk imza töreni gerçekleşti. Kulübün tesislerinde gerçekleşen imza törenine, Tokat MHP Milletvekili Yücel Bulut, Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl, Erbaaspor Başkanı Raif Ünal, Erbaa il Genel Meclis üyeleri Ali Arslan, Mesut Er, MHP Erbaa İlçe Başkanı Namık Ateşli, Erbaa Gençlik Spor Başkanı Burhan Balcı ve sporcular katıldı.

  İmza töreninde konuşan MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, “Erbaalı işinsanımız Merkür Holding Yönetim Kurulu Başkanı Halis Din Bey ile Erbaaspor arasında imzalanan ana sponsorluk sözleşmesi ilçemize hayırlar getirmesini diliyorum. Bu sponsorluk antlaşması Erbaaspor’un başarısına önemli bir katkı sağlayacaktır. Erbaaspor’un başarısı da ilçemizin tanıtımında etkili olacaktır. Bu vesile ile  Erbaa Belediye Başkanımız Ertuğrul Karagöl Beyefendiye, Erbaa Spor Ana Sponsorumuz Merkür Holding Yönetim Kurulu Başkanı Halis Dim Beyefendiye, Erbaaspor Başkanımız Raif Ünal Beyefendiye ve Erbaa İlçe Başkanımız Namık Ateşli Beyefendiye ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Değerli sporcularımıza şimdiden başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

  Merkür Holding kurucusu ve Genel Müdür’ü Halis Din imza töreninde yaptığı konuşmada, spora ve eğitime büyük önem verdiklerini, sporun desteklenmesi noktasında hiçbir zaman geri durmadıklarını anlattı. Erbaaspor’un başarısına büyük önem verdiklerini de ifade eden Din, “İnşallah takımımız bu yıl önemli başarılara imza atar. Sporcu kardeşlerime başarılar deliyorum” şeklinde konuştu.

  Erbaaspor’un bu yıl önemli başarıla imza atacağını ve bu yolda ciddi çalışmalar yürüttüklerini kaydeden Erbaaspor Başkanı Raif Ünal da, “Hep birlikte Erbaaspor’un üst liglere taşıyacağız. Erbaalılar bu yolda bizi yalnız bırakmasınlar, takımlarını desteklesinler. Ayrıca Halis Beye de desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.