CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, kendi ev sahipliğinde büyükşehir belediye başkanlarıyla 12’nci kez bir araya geleceklerini söyledi.

Ordu’nun ev sahipliğinde…

‘11 büyükşehir belediye başkanı, belediyeler arasındaki işbirliği imkânlarını geliştirmek, ortak sorunların çözümü için görüş alışverişinde bulunmak amacıyla düzenli aralıklarla bir araya geliyor’ diyen Torun, sözlerini şöyle sürdürdü; “Yerel seçimlerden bu yana 11 büyükşehir belediye başkanımızın ayrı ayrı ev sahipliğinde toplantılar yapıldı. Bu kez, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak benim ev sahipliğimde, 30 Eylül, 1-2 Ekim tarihleri arasında Ordu’da toplanacağız. Programımız kapsamında hem Ordulu hemşerilerimizle bir araya geleceğiz hem de büyükşehir belediye başkanlarımızla gündemdeki konuları değerlendirme fırsatı bulacağız.”

“Hizmeti artırmanın yollarını arıyoruz”

Torun, “Düzenli olarak yaptığımız toplantılarda, belediyelerimizin başarılı hizmetlerini artırmanın ve iktidarın siyasi baskılarını aşmanın yollarını arıyoruz. 11 büyükşehir belediye başkanımızla hafta sonu gerçekleştireceğimiz toplantıların ana çerçevesini de bu konular oluşturacak. Ayrıca yine ekim ayı içinde tüm belediye başkanlarımızın katılımıyla kapsamlı bir çalıştay düzenlemeyi planlıyoruz. En son Van’da düzenlediğimiz çalıştayda, Vanlı vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaşmıştık ve çok verimli bir toplantı süreci geçirmiştik. Önümüzdeki çalıştayı da yine belediyemizin bulunmadığı bir ilimizde gerçekleştirmek için hazırlıklarımız devam ediyor.” diyerek sözlerini tamamladı.

  Daha önce 11 ilde toplantılar yapan CHP’li 11 büyükşehir belediye başkanının, Ordu’da gerçekleştireceği toplantıların yanı sıra esnaf ziyaretlerinde de bulunacağı öğrenildi.