Amasya Abdurrahman Kamil Ortaokulu 7. Sınıf öğrencileri Okul Müdürü Zafer Ergiden yönetiminde geçtiğimiz sene aniden rahatsızlanarak vefat eden öğretmenleri Emel Uyanık’ı seneyi devriyesinde mezarı başında Yasini şerif okuyup dualarla andılar.

  Sınıf öğretmenlerinin üzüntüsünü hala hisseden Emel öğretmenin öğrencileri Ziyaret Kasabasında bulunan mezarının başına giderek çok sevdikleri sınıf öğretmenleri için yasini şerif okuyup dualar ettiler. Daha sonra Öğretmen Emel Uyanık adına yaptırılan hatıra ormanındaki ağaçları suladılar.

Öğretmenimizin yokluğunu hissediyoruz

Emel Öğretmene Allahtan rahmet dileyen Okul Müdürü Ergiden;”Emel Öğretmenimiz okulumuzun sevip sayılan bir öğretmeniydi. Geçtiğimiz sene aniden rahatsızlanarak vefat etti. Öğretmenimize yüce Allahtan rahmet ailesine baş sağlığı dilerim. Okul olarak çok üzgünüz bu sene okullarımız açıldı öğretmenimizin yokluğunu hissediyoruz. Öğrencileri bu sene 7. Sınıfı okuyorlar. Öğrencilerimizde hala çok üzgün. Seneyi devriyesinde öğretmenlerini mezarı başında anmak dua etmek istediler. Bizlerde öğrencilerimizle beraber Emel öğretmenimizin vefatının seneyi devriyesinde mezarı başında dualarla onu andık hatıra ormanındaki ağaçları sulayarak vefamızı göstererek ve değerlerimize sahip çıktık. Emel öğretmenimizi asla unutmayacağız. Ayrıca Emel öğretmenimizin kayın pederi aynı zamanda Ziyaret Belediye Başkanı da olan Mehmet Uyanık başkanımız öğrencilerimizin ziyaretlerini duymuş kendisi de biz oradayken ziyaretimize geldi. Öğrencilerimize öğretmenleri için göstermiş oldukları vefaları, okudukları duaları ve ziyaretleri için teşekkür ederek ikramlarda bulundu. Başkanımıza ikramları için teşekkür ediyor acılarını gönülden paylaşıyoruz Allah’ım sabırlar versin’ dedi.

Emel Öğretmenimizi Unutmadık Unutmayacağız

 Busene 7. Sınıf olan Emel Öğretmenlerin öğrencileri ise çok üzgün olduklarını dile getirerek;”Bizler Emel öğretmenimizin vefatından dolayı çok üzgünüz. Bizler bu sene 7. Sınıfa geçtik, keşke canımız öğretmenimiz aramızda olsaydı da bizim 7. Sınıfa geçtiğimizi görseydi. Ama olsun biz biliyoruz o bizi görüyor. Bu sene okullar açıldı ama okulumuzda bir boşluk var oda Emel Öğretmenimizin yokluğu. Bizler bütün öğretmenlerimizi seviyoruz ama Emel öğretmenimizi ayrı seviyorduk. Çok üzgünüz acımız tarifsiz. Tam 1 sene oldu biz öğretmenimizi kaybedeli hala yokluğuna alışamadık. Şimdi de seneyi devriyesinde öğrencileri olarak mezarı başına gelip ona yasin okuyup dualar ettik. Daha sonrasında da Emel Öğretmenimiz için yaptırılan hatıra ormanındaki ağaçlara da su verdik. Bize çok zor geldi tam bir sene olmuş öğretmenimizden ayrı kalalı. Biz öğrencileri olarak derslerimize sıkı çalışıp vatana ve millet faydalı bireyler olmak için çalışacağız. Çünkü Emel öğretmenimizde bizden bunu istiyordu. Bize hep derslerde önce vatan bayrak millet sevgisi çocuklar derdi. Bizlerde onun bize öğrettiği gibi çok çalışkan öğrenciler olacağız. Emel Öğretmenimizi unutmadık ve asla unutmayacağız’ dediler.