Suluova Organize Sanayi Bölgesinde(OSB) kurulan ve 2020’de ilk mısır alımlarına başlayan Agrolino Ayçiçeği Entegre Yağ Fabrikası, bu sezonki mısır alımlarına da başladı.

  Suluova Ziraat Odası Başkanı Adnan Öksüz, Ziraat Odası ile Toprak Mahsulleri Ofisinin(TMO) işbirliği neticesinde Agrolino Ayçiçeği Entegre Yağ Fabrikasının, bu sezonki mısır alımlarına da başladığını söyledi.

  Başlayan alımlar kapsamında TMO Samsun Şubesi Başmüdürü Derya Şahinler ile Suluova Ziraat Odası Başkanı Adnan Öksüz, Suluova Agrolino Ayçiçeği Entegre Yağ Fabrika ve tesis yetkililerini ziyaret ederek TMO Alım Merkezlerinde incelemelerde bulundu. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Adnan Öksüz, “çiftçilerimizin sevinçlerine ortak oldu ve daha güzel hizmet verebilmek adına çiftçilerimizin taleplerini dinledi.  Alımlar çiftçilerimize hayırlı uğurlu olsun. Yarından itibaren alım kotası daha da yükseltilerek bütün randevular açılacaktır. İhtiyaç duyulan ilave tedbirler hakkında istişareler yapıldı. Suluova Ziraat Odası olarak bugüne kadar olduğu gibi çiftçimizin yanında olmaya, sorunlarına çözüm üretmeye ve emeklerinin karşılığını tam alabilmelerini sağlamak için çalışmaya devam edeceğiz.” Dedi