05 com tr Haber | Amasya Gazetesi - Son Dakika
HV
29 MART Cuma 02:21

BİLSEMİN İLK ÖĞRENCİLERİ SERTİFİKALARINI ALDI

Merzifon Atatürk Bilim ve Sanat Merkezi'nde uyum programını tamamlayan öğrenciler için sertifika programı düzenlendi.

MERZİFON
Giriş Tarihi : 03-10-2017 16:15   Güncelleme : 03-10-2017 16:15
BİLSEMİN İLK ÖĞRENCİLERİ SERTİFİKALARINI ALDI

    Düzenlene törene Merzifon Kaymakamı Gürkan Demirke, Belediye Başkanı Alp Kargı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yozgat ve veliler katıldı.


    Milli Eğitim Müdürü Yozgat konuşmasın da "İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arak bu işi en iyi şekilde yapma çabasındayız bu le çevre illerdeki birçok kurumu ziyaret edip çışmarını gördük ve daha iyisini yapma çabasına girdik. Kurumumuz İlköğretim, Ortaokul ve Ortaöğretim öğlencileri mevcut hedefi başarılı öğrenciler yetiştirmek. Bu kuruma gelen öğrencileri öncelikle uyum programına ıyoruz. Bu uyum programının birinci aşaması bitti. Hem velileri in hem de çocuklarımızın burada heyecanını tatmak için bir araya geldik" diye konuştu.

Kaymakam Gürkan Demirke ise sertifika an öğrencileri tebrik ederek Bilsem'in Merzifon'un başarısına başarı katacağını söyledi.
Program sonunda konuşan Belediye Başkanı Alp Kargı, "İlçe Atatürk Bilim ve Sanat Merkezi'nde Merzifon'umuz ile Gümüşhacıköy, Hamamözü gibi çevre ilçelerden gelerek eğitim an 60 öğrenci in Uyum Programı Sertifika Törenine Kaymakamımız Sayın Gürkan DEMİRKALE ile birlikte katıldık. Öğrencileri in mutluluğu ve başarısına şahit dukça Belediye arak inşa ettiği Atatürk Evi binamızı öğrencileri e hizmet veren bir kamu dairesi arak Milli Eğitim Müdürlüğümüze devretmiş makla ne kadar doğru bir iş yapmış duğumuzu bir kez daha anladık. Bu projenin gerçekleşmesinde emeği geçen Mülki Amirleri den, Bakanlıklarımıza, kurum temsilcileri ve herkese teşekkürlerimi nuyorum" dedi.

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert