Taşova Köy ve Mahalle Muhtarları Toplantısı gerçekleştirildi. Vali Mustafa Masatlı’nın başkanlığında gerçekleşen toplantıda Taşova Kaymakamı Ahmet Gökcecik, Taşova Belediye Başkanı Bayram Öztürk ve Amasya’da faaliyet gösteren kamu kurum ve kuruluşlarının idarecileri ile il genel meclis üyeleri yer aldı.

  Vali Mustafa Masatlı toplantının açılışında yaptığı konuşmada şunları kaydetti: “Cumhurbaşkanlığı Yönetim Sisteminin bir gereği olarak ilçelerimizi sürekli geziyor, ziyaret ediyoruz. İlçelerimizde sorunları yerinde tespit etmek, burada bizatihi Devletimizin temsilcileri olan muhtarlarımızdan sorunlarımızı dinleyip, kurum yöneticisi arkadaşlarımızla çözümüne yönelik değerlendirmeler yapmak amacıyla toplantılarımızı yapıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın başkanlığındaki Hükümetimiz, Bakanlıklarımız, kamu kurum ve kuruluşlarımız; illerde valiliklerimiz, yerel yönetimlerimiz yani il özel idarelerimiz, belediyelerimiz ve muhtarlarımızla beraber tüm vatandaşlarımıza gereken tüm hizmetleri götürüyor, tüm hizmetlere bakıyoruz. Muhtarlarımız bulunduğu coğrafyada en ücra köşede vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermeye çalışan, herkesin takdiriyle ve seçimiyle vatandaşlarımızın teveccühünü kazanan çalışma arkadaşlarımızdır. Bizlerde muhtarlarımız aracılığıyla halkımızın en uç noktada ihtiyaçlarını öğreniyoruz ve gereğini yapıyoruz. Bugün de Taşova ilçemizin köy ve mahallelerinin varsa sorun ve taleplerini muhtarlarımızdan dinleyerek çözüme kavuşturmaya çalışacağız. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.”

 Vali Mustafa Masatlı’nın konuşmalarının ardından toplantıda yer alan il müdürleri tarafından kurumlarının çalışmalara ilişkin bilgilendirmeler yapıldı. Toplantının son kısmında ise köy ve mahalle muhtarları kurum müdürlerine sorular yönelterek, köy ve mahallelerinin taleplerini ilettiler.