Amasya’da 4 yıl önce 4 katlı binanın terasından düşerek yatağa bağımlı olan İrem Geçici’nin (17) tedavisi için ünlü sanatçı Haluk Levent’en yardım geldi. Twitter hesabından paylaşımda bulunan sanatçı Haluk Levent,  İrem için yardım kampanyası başlattığını duyurdu.

2019 yılında yaşadığı talihsiz olayla boyundan aşağısı tutmayan ve omurlarında meydana gelen hasar sonucu oluşan bir hastalık türü 'tetrapleji' teşhisi konan İrem tekrar sağlığına kavuşmak ve tedavisinin devam edebilmesi için ünlü sanatçıdan yardım istedi. İrem’in yardım isteğine Haluk Levent ve AHBAP Derneği koştu. Haluk Levent, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla İrem için yardım çağrısında bulundu. Levent şu mesajı paylaştı: İrem 17 yaşında.

  Kızının tedavi kampanyası için ünlü sanatçı Haluk Levent’in destek olduğunu ifade eden Baba İrfan Geçici;”2019 yılında kızım İrem 4. Kattan terastan dengesini kaybedip yere düştüğünde boynu kırılmıştı. Ankara İbni Sina Hastanesinde ameliyat oldu ve 2019 yılından beri buyun kısmından aşağısı tutmuyordu. Şükürler olsun doktorlarımızın sayesinde kollarını hareket ettirmeye başladı.  Vücudunda hiç his yoktu ama şuanda göbeğine kadar hissetmeye başladı. Uzun bir tedavi sürecinden sonra parmaklarında his var sadece güç kaybı olduğunu ve uzun tedavilerle yerine gelebilir, parmakları kuvvetlenebilir dediler. Devlet hastanelerinde uzun süre tedavi mümkün değil. Hastanelerde 2 ay tedavi olup gönderiyorlar. Onun için özel bir klinikte tedavi görmesi lazım. Maddi acıdan zor bir durumdayız. Mülküm arabam evim yok ki satıp tedavi yaptırmaya gidelim. O yüzden bir kampanya başlattık. Kampanyamızı herkese duyurmaya çalıştık, çalmadığımız kapı kalmadı. Sağ olsun Haluk Levent’e sesimizi duydu ve bize ulaşıp yardım edeceğini söyledi. Onun sayesinde kampanya baya ilerledi. 11 aydır kampanyayı bekliyorduk ve tedavimizde baya geriledi. Bir an önce kampanyanın sonuçlanıp tedavisi için hastaneye gitmek istiyoruz’dedi.

 

  Ünlü sanatçı Haluk Levent’e sesini duyduğu için teşekkür eden İrem Geçici ise; ”Buradan yetkililere sesleniyorum, lütfen sesimi duyun eskisi gibi yemek yiyip kalem tutabilmek istiyorum. Haluk Levent’e çok teşekkür ediyorum, onunla karşılaşmak istiyorum ve onu çok seviyorum. İyileşip onunla şarkı söylemek istiyorum’ diye konuştu.