Cumhuriyet Halk Partisi Amasya İl Başkanlığı tarafından yürütülen yardım kampanyası tüm ilçelerden toplanan yardım kolileri 7 Şubat saat 22.00 da yola çıktı.

  Ülkemizde yaşanan depremde mağdur olan vatandaşlarımız için tüm il ve ilçelerde yardım kampanyası başlatılmış ve tüm herkes tek vücut olup depremde mağdur olmuş vatandaşlarımıza gıda, kışlık kıyafet seferberliği başlamıştır. Cumhuriyet Halk Partisi Amasya il Başkanlığı koordinesinde tüm ilçelerde yardım kampanyası başlatılıp depremde zarar gören vatandaşlara ulaştırılması için bir tır yüklenip gönderildi.

  Konuyla ilgili açıklama yapan CHP İl başkanı Turgay Sevindi; Cumhuriyet Halk Partisi olarak genel başkanımızın vermiş olduğu talimatlar doğrultusunda bir kampanya başlattık. Yaptığımız kampanya büyük ses getirdi ve bir tır dolusu kışlık kıyafet, ısıtıcı, gıda kolisi, çocuk bezi, ıslak mendil, hasta bezi, kışlık bot, su, ekmek, şeker ve benzeri temel ihtiyaçları yardım sever partililerimiz bizlere ulaştırdı.

 Burada yediden yetmişe tüm parti gönüllülerimiz  gıda kolilerini elden ele taşıyarak araca yükledik, hepimiz ihtiyaç sahipleri için tek vücut olduk. Yardımda bulunan siyasi partiler,sivil toplum örgütleri,sendikalar,dernekler,muhtarlıklar ve vatandaşlarımıza herkese teşekkür ediyorum ve depremde aç ve açıkta kalan tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun diliyoruz. Bizler deprem olduğu günden beri hep onlarlayız, Yardım kampanyamız devam ediyor. İfadelerini kullandı.