Belediye Başkanı Bayram Öztürk, “10 Ocak Çışan Gazeteciler Günü” dayısı ileili ve ilçe de görev yapan gazeteciler ile bir araya geldi.

10 Ocak 2018 Çarşamba günü saat 09.30’da By Konyar Kafe Restorantta başlayan toplantının açış konuşmasının Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Aydoğan yaptı. Toplantıya il ve ilçe düzeyindeki gazete sahipleri ve Basın emekçileri ve belediye meclis üyeleri katıldı. Gazetecilere Belediyenin 46 ayda yaptığı hizmetleri içeren bir dosya nuldu.

Daha sonra söz an Belediye Başkanı konuşmasına Gazeteciler gününü kutlayarak başladı. Başkan Öztürk; Hepinize hoş geldiniz diyorum. Biz Her yıl bu günü ilçe deki gazeteciler ile bir araya gelerek kutluyoruz. Bu yıl ilk kez il genelinde görev yapan gazetecillerle bir araya gelerek kutlamayı düşündük.Gazetecilik önemli ve zor bir meslek. İktidar-basın ilişkilerinde her dönemde sıkıntılar yaşanmıştır. Biz basının yön vermesi ile eksiklikleri i tespit edebiliyoruz. Son yıllarda  çoğan bu tür günler ve haftar vesilesi ile farklı kesimlerle bir araya geliyoruz.” dedi. Başkan Öztürk yaptığı hizmetleri sözlü arak ifade ederken, hazırladığı görsel tablarla bir num yaptı.

1 Ocak 2018 gününden itibaren uygulamaya konan rım işgleri konunda duyarlılık gösteren Başkan Öztürk misafir, gazetecilere ilçe in simgesi çiçek bamya ve Dazlı fasülyesi hediye etti.

Programın sonunda yapımı devam eden projeleri  gezdiren Başkan Öztürk, gazetecilere, Kilise yu mevkiindeki (Kocayar ile Gadadu eğreği arasındaki mesire anı,yeni pazar yeri inşaat anı, ırmak ıslahı ve rekrarasyon anı, Çamlıtepe mesire yeri ve yöresel ürünler pazarı inşaatını gezdirdi.