Amasya Visi Dr. Osman Var, Merzifon’da köy ve muhtarlarıyla toplantı yaptı.
Toplantının amacının köylerle ilgili sorun, tep, görüş ve öneriler varsa onları ıp yapılan hizmetleri bir adım daha ileri götürebilmek duğunu belirten Vi Var, “Bu açıdan bu toplantılar gerçekten çok önemli çok verimli uyor. Siz ve daire amirleri le bir aradayken ilçe ve köyleri le ilgili sorun ve tepler varsa bunları tartışıp çözüm maya çışacağız. Muhtarlarımız kamu birimlerine ulaşması konunda bir sıkıntı yok. Bunu hepi çok iyi biliyoruz. Herkes derdini, sıkıntısını aktarabiliyor ama böyle toplu arak bir araya geldiği de özellikle de her kurumun en büyük amirinin lerle birlikte duğu, burada duğumuz toplantılarda bazı sorunların doğrudan kaynağına ulaşılması ve belki de çözüm yunun daha hızlı bir şekilde gerçekleşmesi mümkün abiliyor” diye konuştu.

Afrin’e yönelik Zeytin Dı operasyonunu değerlendiren Var, “Şu an kahraman ordumuzun gerçekleştirmekte duğu, tamamen ülke in sınırlarını korumak ve oradaki mam vatandaşları zulüm odaklarının baskısından kurtarmak için icra etmekte duğu bir operasyon var. Bu vesileyle operasyondaki kahraman askerleri e, evlatlarımıza, ordumuza başarılar diliyorum. Mevlam yardımcıları n. İnşlah kazasız bir şekilde bu operasyonu tamamlayıp ülke e bir gururu daha yaşatırlar” şeklinde konuştu.
Toplantıya Merzifon Kaymakamı Gürkan Demirke,  İl Jandarma Komutanı Albay Selami Akşit, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Çittır, Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, diğer yetkililer ve muhtarlar katıldı.