Hentb Erkekler Süper Ligi'nin son haftasında İzmir Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak Amasya Taşova YİBO, sezonu gibiyetle tamamlamayı hedefliyor.

Amasya Taşova YİBO Antrenörü Hakan Gün, ligin son maçında saharında taraftarlara gibiyet hediye etmek istediklerini söyledi.

    Geçen hafta Ankara’da zorlu bir maç oynayarak Ankara İl Özel İdarespor karşısında gip geldiklerini anımsatan Gün, play-off'a girmek için çışan takımlara karşı mücadele verdiklerini belirtti.

   Sezonu, iyi başladıkları gibi iyi de bitirmek istediklerini anlatan Gün, şunları kaydetti:

      "Bu maçta acağımız gibiyetin ayrı bir özelliği var. Miye Milli Piyango ve Konya Selçuklu Belediyespor puan kaybederse ligi dördüncü bitirme şansımız var. Bu yüzden İzmir Büyükşehir Belediyespor karşısında gip gelmek zorundayız. Herkes takımın rahatladığını ve hedefe ulaştığını söylüyor ancak hedefler bitmiyor. Sezon başındaki gibiyet açlığımız ve heyecanımız devam ediyor."

Gün, play-off maçlarında büyük ihtimle Miye Milli Piyango ile eşleşeceklerini, beş maçlık periyotta sakin an ve stratejisini iyi kullanan takımın, kazanan taraf acağını dile getirdi.