2022-2023 Dönemi Kırsal Kalkınma Destekleri Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımlar 14/3 Etap kapsamında hibe sözleşmesi imzalamaya hak kazanan S.S. Amasya Pancar Ekicileri Kooperatifi ile Amasya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü arasında, S.S. Amasya Pancar Ekicileri Kooperatifi temsilcilerinden;

Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa SAATCI, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ayten ÇÖL, Kooperatif Müdürü Veysel ŞAHİN, Kooperatif Merkez Şefi Ahmet MÜJDE, Proje Sorumlusu Buket ERTOPÇU’nun katılımıyla hibe sözleşmesi imzalandı.

  Üreticiden alınan hububatın elenmesi, temizlenmesi ve ilaçlanması yolu ile işleme yapılarak paketlenip depolanması faaliyeti için S.S. Amasya Pancar Ekicileri Kooperatifi tarafından hazırlanan Hububat İşleme Paketleme ve Depolama Tesisi projesinin proje toplam tutarı 5.037.287,80 TL’dir.

  2022-2023 Dönemi Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Kırsal Ekonomik Altyapı Yatırımları 14/3 Etap B İş Planı kapsamında sözleşme imzalamaya hak kazanan yatırımcı Melike ÖKSÜZ ile İl Müdürlüğü arasında hibe sözleşmesi imzalandı.

  İlimiz Merkeze bağlı Karaköprü Köyünde uygulanacak olan Bitkisel Üretime Yönelik 2.88 Dekarlık Kontrollü Örtü Altı Tesisi Projesinin proje toplam tutarı 690.103,58 TL’dir.