İşte AmasyaSpor’un yeni 3 isimi:

TUNCAY FINDIKÇI AMASYASPOR FK'DA

Amasyas por 2022-2023 sezonunda Batman Petrolden 30 maça çıkan başarılı orta saha oyuncusu  Tuncay Fındıkçı’yı kadrosuna kattı başarılı orta saha oyuncusu fındıkçı klüp başkanıma ve yönetime  beni yeşil beyazlı renklere gönül vermiş taraftarla buluşturduğu için teşekkür ediyorum bu sene başarılı bi sezon geçireceğimize  inanıyorum hocamızla teknik kadromuzla 12 gücümüz taraftarlarımızla futbol şehri Amasysporu 2 lige çıkaracağız dedi oynadığı takımlar Orduspor' Tuzlaspor' Darıca Gençbirliği'Elazığ' Hacettepe' Kütahyaspor  formaları giydi.

 

GÖKAY IRAVUL AMASYASPOR FK'DA

Amasyaspor Fenerbahce alt yapısında yetiş Fenerbahçe de şampiyonluk yaşamış Alanyasporun süper lige çıkan kadrosunda oynayan, Nevşehir sporun  yetenekli orta saha oyuncusu  Gökay lravul  kadrosuna kattı Gökan lravul bir çok klüp de top koşturdu. Nevşehirsporunla play-off  oynayan lravul Amasyasporda şampiyonluk yaşamaya geldim dedi.

lravulun oynadığı takımlar Fenerbahçe altyapı, Manisaspor,  Adanademirspor, Gaziantepspor, Alanyaspor, Samsunspor formaları giydi.

 

ONUR ŞİRİN AMASYASPOR FK'DA

Amasyaspora şampiyon stoper Onur Şirin daha önce Tarsus İdmanyurdu ve Düzcesporda şampiyonluk yaşayan stoper.

   Onur Şirin Amasyaspor da şampiyoluk yaşamaya geldim bana güvenen başkanıma ve yöneticilerime ve yeşil beyaz Amasysapor taraftarlarına güzel bi sezon yaşayacağımıza inanıyorum dedi. Önceki sezon Kütahyaspor top koşturan Onur Şirin oynadığı takımlar Düzcespor, Tarsus İdmanyurdu, Erbaa spor, Batman petrol Spor forması giydi.