05 com tr Haber | Amasya Gazetesi - Son Dakika
HV
29 MART Cuma 17:00

Merzifon'da katlı Otopark'ın açılışı yapıldı

28 Ağustos 2018 Salı günü saat 14.00'de açılışı gerçekleşetirilen Katlı Otopark ,kapalı ve açık bölümlere sahip,geniş güvenlikli ve 450 araç kapasiteli.

MERZİFON
Giriş Tarihi : 28-08-2018 21:50   Güncelleme : 28-08-2018 21:50
Merzifon'da katlı Otopark'ın açılışı yapıldı

  Açılışı,  Amasya CHP Milletvekili Mustafa TUNCER, Merzifon Belediye Başkanı Alp KARGI,Gümüşhacıköy Belediye Başkanı Zehra ÖZYOL, Gümüşhacıköy CHP İlçe Başkanı Hasan TOPAL, Merzifon CHP İlçe Başkanı Hüseyin KOPARAN , CHP Amasya İl Başkanı Reşat KARAGÖZ, Amasya Merkez İlçe Başkanı Ali KİLCİ birlikte yaptılar.

   Otopark ile  Merzifon'da büyük bir eksikliğin dduracağını belirten Merzifon Belediye Başkanı Alp KARGI  " Başladığımız işi bitirmenin gururunu yaşıyoruz. Yine sosy demokrat bir belediye döneminde temelleri atılan ancak bugüne kadar atıl bir vaziyette kaderine terk edilmiş an katlı otoparkımızı açmanın haklı gururunu yaşıyoruz.   Otoparkımızın açılması ile birlikte kent trafiğinde büyük bir rahatlamanın yaşanılması  beklenirken hemşerileri in güvenle araçlarını bırakabileceği, geç kmış yatırımın kurdelasını  kesmenin de mutluluğunu birlikte yaşıyoruz" dedi

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert