Hk Eğitim sonunda yapılan toplantıda açıklamarda unan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Davu, vatandaşların tepleri doğrultunda Hk Eğitimi Merkezi aracılığıyla sosy, kültürel ve mesleki kurslar açtıklarını belirtti.

Hk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünün daha aktif ve başarılı çışmar ortaya koyması için tüm kurum ve kuruluşlar arası iletişimin çok önemli duğunu belirten Ahmet Davu, “eli deki imkanları en iyi şekilde değerlendirerek, toplumdaki hedef kitlelere ulaşmaya gayret ediyoruz. Bu sayede bilgi ve beceri arttırıcı kurslar açıyoruz. Bu konuda daha fazla kitleye ve kişiye ulaşmak için tüm kurum ve kuruluşlarımızla iletişim çok önemli. Bu konuda ki özverili çışmarından dayı Hk Eğitim Merkezi yetkilileri e ve des veren herkese teşekkür ediyorum. 2018-2019 Eğitim-öğretim döneminde de uyumlu ve başarılı çışmar ortaya çıkacağına inanıyorum" dedi.

Daha sonra, Şehit Hüseyin Düzenli Hk Eğitimi Merkezi Müdürü Kutluay Güven tarafından, katılanlara kurum çışmarı ve kurslar hakkında bilgilendirmelerde unuldu. 
Hk Eğitimi Merkezi Müdürü Kutluay Güven, yaptığı bilgilendirmede, Hayat Boyu Öğrenme kapsamında yaygın eğitim ihtiyaçlarının belirlenmesi, planlanması, ortaya çıkan güçlüklerin değerlendirilmesi ve ilişkili kurum ve kuruluşlar arasında iş birliği ve koordinasyon sağlanması, faiyetlerin birlikte planlanması ve uygulamaya konulması, hizmet rarı ve kaynak israfının önlenmesi amacıyla her yıl ilçe de unan kamu kurum ve kuruluşlarının katılımıyla “İlçe Hayat Boyu Öğrenme Hk Eğitimi Planlama ve İşbirliği Komisyonu Toplantısı“ düzenlediklerini aktardı.

Gerçekleştirilen toplantıda, ilçede yürütülen “Hayat Boyu Öğrenme’’ hizmetleri hakkında karşılıklı görüş ış verişinde unuldu ve çeşitli kurslar hakkında planlamar yapıldı. .