Tokat’ın Erbaa ilçesinde geçtiğimiz günlerde eski hastane bahçesindeki cinayet şüphelisi ile tutuklanan şahıs önce alkol şişesiyle sonra taşla kafasına vurdum dedi.

 Olay 4 Eylül 2023 Pazartesi günü akşam saatlerinde Tokat’ın Erbaa ilçesinde eski devlet hastanesinde meydana gelmişti. Yıkık hastane bahçesinde Tuncay Erdoğan’ın yerde hareketsiz halde gören vatandaşlar durumu 112 ekiplerine ihbar etmiş olay yerine gelen ekipler tarafından 35 yaşındaki Erdoğan’ın kafasına aldığı darbeler sonucu hayatını kaybettiği belirlenmişti.

 Güvenlik güçlerinin yaptığı inceleme sonrası Cengiz Şekerci gözaltına alındı ve sorgu sırasında pantolonunda kan lekesi görülmesi üzerine cinayet anını anlattı.

 Cengiz Şekerci ifadesinde Tuncay Eroğlu ile eski hastane bahçesinde alkol almak için buluştuklarını ve ardından kavga etmeye başladıklarını anlattı. Karakoldaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Şekerci Önce alkol şişesiyle kafasına vurdum daha sonra yerden taş alıp, vurmaya devam ettim. Kanı görünce de korkup kaçtım" dediği öğrenildi.