Türkiye 3. Ligi 2. Gurup 1. hafta maçında Amasyaspor Futbol Kulübü 3 Gen Holding Elazığspor Amasya 12 Haziran stadyumunda karşı karşıya geldiler. Karşılaşmaya konuk 3 Gen Holding Elazığspor başladı. Her iki takımda oyuna kontrollü başlarken karşılaşmanın ilk ciddi atağı Amasyaspordan geldi. Hakan Kuş meşin yuvarlak ile ceza alanı içinde sert vuruşunda top yan direğin yanında auta gitti. İlk yarıda başka bir pozisyon yaşanmazken her iki takımda soyunma odasına 0-0 beraberlikle gitti.

  Karşılaşmanın ikinci yarısına Amasyaspor  başladı. Her iki takımda oyuncu değişiklerine giderken ikinci yarının ciddi atağı konuk 3 Gen Holding Elazığspor’dan geldi. Bahattin Köse sert ve düzgün vurdu, aynı güzellikte Amasyaspor  kalecisi Suphi Dağ kurtardı. Amasyaspor, 3 Gen Holding Elazığspor karşılaşmasında 90 dakika sonunda sahadan her iki takımda birer puanla ayrılırken maçın İstanbul Bölgesi Hakemi bazı pozisyonlara düdük çalmazken, Amasyaspor Futbol Külübü’nün bir penaltı pozisyonunu da es geçti ve karşılaşma başladığı gibi 0-0 sona erdi.

  Amasyaspor taraftar gurubu Şehzadeler Gen Holding Elazığspor’u trübünlere davet etti 3 Gen Holding Elazığspor’lu futbolcularda tribüne giderek Amasyaspor taraftar gurubu Şehzadeleri alkışladılar aynı anda Gen Elazığspor taraftarları ise Elazığ’a bekleriz diyerek Amasyaspo  taraftarını Elazığ’a davet etti Amasyaspor, 3Gen Holding Elazığspor maçı berabere bitse de karşılaşma sonunda Amasya 12 Haziran stadyumunda dostluk kazandı.