Cumhuriyet Hk Partisi Merzifon İlçe Teşkilat Binası’nda yapılan değerlendirme toplantısı CHP İstan Milletvekili Ali Şeker, CHP Ankara Milletvekili Murat Emir ve CHP Yozgat Milletvekili Ali Keven, CHP Amasya Milletvekili Mustafa Tuncer, CHP Amasya İl Başkanı Reşat Karagöz, Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, CHP Merzifon İlçe Başkanı Hasan Koparan ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Toplantıda Merzifon Belediyesi'nin yapmış duğu faiyet ve çışmar parti teşkilatı tarafından değerlendirilerek eksiklikler ve yanlışlar görüşüldü. Özeleştirilerin ve fikir ışverişlerinin yapıldığı toplantının ardından Belediye Başkanı Alp Kargı; " Değerli misafirleri CHP İstan Milletvekili Sayın Ali Şeker, CHP Ankara Milletvekili Sayın Murat Emir ve CHP Yozgat Milletvekili Sayın Ali Keven'i ilçe de ağırlayarak Amasya Milletvekili Sayın Mustafa Tuncer, CHP İl Başkanımız Sayın Reşat Karagöz ve ilçe yönetimi ile birlikte ilçe binamızda, son derece verimli sonuçlanan bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik” dedi.

Her yönüyle belediye çışmarının değerlendirildiğini ifade eden Başkan Kargı, "Merzifon Belediyesi çışmarını her yönüyle partilileri le değerlendirdik. Yerel yönetimle diyogun kesilmemesi konundaki hassasiyeti le kendi içinde sağlam bir iletişim sağlanmasının önemini nulan sağlıklı katkılar sayesinde bir kez daha anladık. Partilileri in görüşleriyle bilgi paylaşımında unduğumuz toplantımıza katılarak değerli fikirlerini lerle paylaşan partilileri e teşekkürlerimi nuyorum" ifadelerini kullandı.