Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir’in de katıldığı Kahvaltı programında hem Belediye hem de Dernek temsilcileri karşılıklı güzel söylemlerle geleceğe dair istişarelerde bulundular.

İstanbul Bağcılar ilçesi sınırları içinde faaliyette bulunan Amasyalı derneklerin başkan ve temsilcilerinin katıldığı Toplantı 12 Kasım 2023 Pazar günü Bağcılar Belediyesi STK İletişim Merkezinde gerçekleşti.

Kahvaltılı İstişare Programına, Bağcılar Belediyesi STK’lardan sorumlu Başkan Yardımcısı Muharrem Erdal ve Koordinatör Bahattin Albayrak ve Amasyalı Derneklerin toplantıya katılımına dair organizasyonu yürüten Amasya Dernekler Federasyonu ADEF Genel Başkan Yardımcısı ve Taşova Geydoğan Köyü Derneği Başkanı Turan Akdeniz katıldı.

Programa; Belevi Köyü Derneği Başkanı Hacı Taşova ve Gençlik Kolları Başkanı Arif Yayla,  Ballıca Köyü Derneği Başkanı Ertan Esen, Tekke Köyü Derneği Başkanı Halil Pelitli, Dereli Köyü Derneği Başkanı Hasan Sezer, Özbaraklı Köyü derneği Başkanı Hüseyin Bayar, Türkmendamı Köyü Derneği Başkanı Kaya Kahraman, Hamamözü İlçe Derneği Başkanı Turgut Altunay, Amasya İl Derneği Yönetimi adına Yunus Aslan, Elmakırı Köyü Derneği Başkanı Ahmet Tütüncü katıldı.

İstişare toplantısında konuşan Bağcılar Belediye Başkanı Özdemir STK’lara ne kadar önem ve değer verdiklerini, Belediye bünyesinde oluşturdukları STK‘lardan sorumlu Başkan Yardımcılığı ve STK’ların koordinasyonu konularında her daim desteklerinin olduğunu ayrıca STK’Ların temsilcileri olarak da belediye çalışmalarına verilen desteklerini çok iyi bildiklerini vurguladı. Başkan Özdemir: ”Bu bağlamda günümüz dünyasında birlik ve beraberlik içinde Belediyenin halka hizmetini sağlıklı yapabilmesi adına derneklerin üyelerine güzel çalışmaları ile katkı sunmaları açısından bu tarz istişare toplantıları çok önemlidir.”  dedi.

Güzel sohbetlerin edildiği kahvaltı programında katılımcı derneklerin başkan ve temsilcileri adına Belediye Başkan ve temsilcilerine organizasyon için teşekkür eden Başkan Turan Akdeniz; ”Önümüzdeki günlerde Bağcılar bölgemizde yapacağımız salon toplantıları, yemekli ve kahvaltılı programlarımızda desteklerinizi bekliyoruz Başkanım‘’ şeklinde konuştu.