31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler seçimlerine iki buçuk aydan az bir süre kala muhtar adaylarının açıklamaları devam ederken, Amasya’nın en güzel mahallelerinden biri olan Ellibeşevler Mahallesinden Taşovalı genç Metehan Sayar adaylığını açıkladı.

  Durucasu köyünden Alaattin Sayar’ın oğlu Sayar Auto (Oto galeri) ve Ellibeşevler Taksi Durağı iş yerlerinde hizmet veren Ellibeşevler Mahallesi muhtar adayı Metehan Sayar bir açıklama yaptı:

 ”Sevgili Ellibeşevler Mahallesi Sakinleri ;

  Yıllardır ikamet etmekten büyük mutluluk duyduğum Ellibeşevler Mahallesine hizmet etmek bende varım demek için aday olduğumu açıklıyorum. Mahalleme daha iyi hizmet etmek için ekibimle çalışacağım.

  Halkımız takdir eder, bizlere mührü almayı nasip ederse, çok güzel ve herkesin faydalandığı bir muhtarlık dönemini hep beraber yaşayacağımızı umut ediyorum. Ellibeşevler Mahallesi’nin ihtiyacı olan taze kanı, yıllardır mahallenin ihtiyaç duyduğu hizmeti, vatandaşla iç içe bir şekilde mahallemize sunmak için adaylığımı açıklıyorum. Ellibeşevler Mahallesi’nin bir evladı olarak, mahallemiz için elini taşın altına koymaktan çekinmeyen ekibimle birlikte hizmet etmeye geliyoruz. Sorunları biliyoruz ve bu sorunların çözümü için siz değerli mahalle halkımızdan 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde oylarınızı bekliyorum.

SAYGILARIMLA..

Çok değerli aziz komşularım, Mahalle sakinlerim;

Mahallemdeki her bir vatandaşımla-komşularımla yakın irtibat içinde olacağım.Yeni doğmuş bebeğin sevincini de, yapılan düğünün coşkusunu da, vefat eden insanın taziyesinde de ilk biz olacağız.

Eksik olan kaldırım taşının takibinden susuzluktan kuruyan ağacın yeşertilmesine hayatın her alanında aktif olacağım.

Talep, ihtiyaç, beklenti ve şikayetleri çözüme kavuşana kadar yakından takip edeceğim.

Muhtarın olmazsa olmazı ulaşabilirlik olmasıdır, muhtarlığın her kesimin ulaşabileceği, derdini istediği zaman kolaylıkla anlatabileceği bir mekan olmalıdır bu yüzden muhtarlık sürekli açık kalacak.