Mersin’in Tarsus ilçesinden hareket eden ve Amasya gitmekte olan 54 yaşındaki M.K. idaresindeki 04 ACF 108 plakalı yolcu otobüsü Yozgat-Kayseri kara yolu Battal köyü yakınlarında kontrolden çıkması sonucunda devrildi. Kazada 4’ü ağır, 19 kişi yaralandı.

YOZGAT VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

  İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis, jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan 4’ü ağır 19 kişi, Yozgat Şehir Hastanesi, Bozok Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi ile Sorgun Devlet Hastanesine sevk edildi. Yozgat Valiliğinden yapılan açıklamada, “Yaralı 19 vatandaşımızdan 15’inin durumu iyi olup, 4 vatandaşımızın durumu ise ciddiyetini korumaktadır.” bilgisi verildi.

Sabah saatlerinde edindiğimiz bilgilere göre durumu ağır olan 4 yaralıdan biri olan Dindar Kelsaka (64) doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Yaralıları Hastanede Ziyaret Etti

Vali Mehmet Ali Özkan, Yozgat-Kayseri Yolu Battal Köyü yakınlarında meydana gelen tek taraflı otobüs kazasında yaralanan ve il hastanelere sevk edilen yaralıları ziyaret ederek durumları hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Vali Özkan, yaralılara acil şifalar dileyerek, yakınlarına geçmiş olsun dileklerinde bulundu.