Google, son dönemlerde mobil uygulamaları için önemli yenilikler üzerinde çalışıyor. Bu yeniliklerden biri de çevrim içi navigasyon uygulaması Haritalar'ın geliştirilmesi.

  Android sürümüne eklenen hava durumu özelliğinin ardından, kullanıcıların beğenisini kazanacak yeni bir özellik daha geliyor.

 Google Haritalar kullanıcıları için büyük bir kolaylık olacak bir özellik üzerinde çalışıyor. Artık bir navigasyon başlattığınızda ve daha önce hiç gitmediğiniz bir yere gittiğinizde, binanın ana giriş kapısını bulmak zor olmayacak. Google Haritalar, bu sorunu çözmek için geliştirdiği bir özelliği yakın zamanda kullanıcılarına sunacak.

Yeni özellikle birlikte, Google Haritalar uygulamasında binanın ana giriş kapısı gösterilecek. Bu özellik, sadece evlerde değil, otel ve mağaza gibi büyük yerlerde de çalışacak.

İŞARETLİ BİR ŞEKİLDE GÖSTERİLECEK

Kapılar, yeşil arka planlı, içinde ok şekli bulunan bir daire ile işaretlenecek. Bu sayede, kullanıcılar gittikleri yerde hızlı ve kolay bir şekilde ana giriş kapısını bulabilecekler.

ŞUAN TEST AŞAMASI SÜRÜYOR !

Yapılan açıklamalara göre, yeni Google Haritalar özelliği şu anda test aşamasında. Testler ABD'nin New York, Las Vegas ve San Francisco bölgelerinde gerçekleştiriliyor ve binaların giriş kapıları gösteriliyor. Özelliğin tüm kullanıcılara ne zaman sunulacağı henüz bilinmiyor ancak tahminlere göre yakın aylarda kullanıma açılması bekleniyor.