Merzifon kitap fuarı için Amasya'ya gelen Türkiye Büyük millet meclisi Başkan Vekili Gülizar biçer Kaya Amasya'da barolar Birliği, Amasya Selanik Muhacirleri Derneğini ve esnaflar ziyaret etti.

  7 Mart Perşembe günü saat 11'de Amasya baro başkanı avukat Bahadır Tekeşi ziyaret eden başkan vekili Karaca Amasya'da mübadiller derneğini ziyaret etti.

Türkülerle Karşılandılar

 Amasya Selanik Muhacirler derneği başkanı Kahraman Pala ve yönetim kurulu üyeleri başkan vekili Gülizar Karaca Biçeri ve Cumhuriyet Halk Partisi Belediye başkanı Adayı Turgay Sevindi’yi  türküler ile ağırladı.

Daha sonra il binasında Partililer ile buluşan Karaca partililer ile sohbet ettikten sonra Amasya esnaflarını ziyaret ederek Cumhuriyet Halk Partisi Amasya Belediye Başkanı Adayı Turgay Sevindi için destek istedi.

Ziyaretler sırasında bir esnafımız TBMM Başkan Vekilimiz Gülizar Biçer Karaca’ya Amasya Sporumuzun atkısını hediye etti.

Düzenlenen ziyaretlerde Türkiye Büyük Millet Meclisi başkan vekili Gülizar Biçer Karaça’ya Amasya CHP il başkanı İlker Küp, Belediye Başkan adayı Turgay Sevindi, CHP Merkez ilçe Başkanı Arif Ferahoğlu, CHP il Kadın kolları başkanı Zeynep Ateş ve partililer eşlik etti.