AMASYA Belediye Başkanı Av. Turgay Sevindi,  Amasya’yı daha çok ileri gitmiş bir Amasya göreceksiniz.

  Öyle yorulmak yok, ondan sonra yorulup, yan gelip yatmak yok, ekipçilik yok, grupçuluk yok, şunculuk bunculuk yok, particilik yok açık söylüyorum. Biz yol yürümekten yorulmayız, biz iş yapmaktan yorulmayız. Allah’ın izniyle bu şehri ve bu Amasya’yı inşallah bölgenin kralı yapacağız. Bölgenin bir numarası olacak. Bizim bundan sonraki işimiz gücümüz Amasya Belediyesi olacak” dedi.

 Başkan Sevindi, Farklı bir belediyecilik anlayışı, şeffaf bir belediyecilik anlayışı denetlenebilir bir belediye anlayışı. Ayrıca işçileriyle, memurlarıyla çalışkan, daha dinamik, karınca gibi sabah başlayıp ve mesai saatleri içerisinde herkes hakkı, hukuka, kurallara uyarak bu işi inşallah bölgemizde en iyi belediye başkanlığını da en iyi belediyesi olacağımıza inanıyorum. Ve kısa süre içerisinde caddelerimizdeki, sokaklarımızdaki değişimi görmenizi isteyeceğiz. Bunu söz verdik. Sözümüz var 7/24 bize verilen bu oyların, bize verilen bu desteğin karşılığında kimsenin hakkını yemeden yedirmeden. Kimseye efelik yapmadan, kimseye büyüklenmeden kibirlenmeden Allah’ın izniyle beraber çalışacağız” dedi.

“Amasya için şimdi dönüşüm zamanı” diyerek yeni döneme dair projelerini açıklayan Başkan Sevindi,  şehri daha ileriye taşıyacak yeni dönemdeki vizyonunu ‘Ulaşan Şehir, Dirençli Şehir, Yeşil ve Yaşanabilir Şehir, Üreten Şehir, Yaşayan Şehir ve Yaşatan Şehir’ olmak üzere 6 ana başlık altında topladıklarını belirterek, Bizim aşkımız da sevdamız da Amasya. İşimiz Amasya, gücümüz Amasya.