Toplantıda Vi Yardımcısı Mehmet Ercan Aslantaş’ın yanı sıra ilgili kamu kurum ve kuruluşların müdürleri ile vatandaşlarımız yer dı.
 
Vi Yardımcısı Mehmet Ercan Aslantaş “Vatandaşların islerini, arzularını, şikâyetlerini dinleyerek, toplumun tüm kesimlerine ulaşarak daha etkin, verimli ve hızlı hizmet nulması için başlatmış duğumuz Hk Günü uygulamasına devam ediyoruz. Toplantımızın hayırlara vesile masını diliyorum” ifadelerinde undu.
 
Toplantıda vatandaşlar Vi Yardımcısı Mehmet Ercan Aslantaş’a sorunlarını anlatarak, çeşitli konuların çözümü noktasında des tep ettiler.
 
Toplantıya katılan vatandaşların tep, öneri ve şikâyetlerini dinleyen Vi Yardımcısı Aslantaş, vatandaşların tep ve şikâyetlerine yönelik arak ilgili kurum müdürleri tarafından gerekli incelemelerin yapılması ve vatandaşın bilgilendirilmesi timatını verdi.
 
 
HALK GÜNÜ TOPLANTILARINA KATILMAK İÇİN:
 
Gelecek ay düzenlenecek an Hk Günü Toplantısı ise 8 Ocak  2018 Sı Günü saat 10:00’da Vi Dr. Osman Var’un başkanlığında Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Sonu’nda yapılacaktır. Toplantıya katılmak isteyen vatandaşlarımız Viliği Hkla İlişkiler Müracaat Bürona (CİMER) başvuru yapabilecekleri gibi toplantı günü ve saatinde toplantı sonunda unarak da katılım sağlayabilirler.