Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat, Amasya Belediyesini kazanan CHP Belediye Başkanı Av. Turgay Sevindi’yi ziyaret ederek tebrik etti.

  Ziyarette Karabat’a CHP Amasya Milletvekili Reşat Karagöz, İl Başkanı ve partililer eşlik etti.

  Uzun bir süre sonra seçimlerden birinci parti olarak çıkmalarını değerlendiren Karabat, “bir zafer olarak nitelendirmekten öte üzerimize yüklenmiş bir sorumluluk olarak görüyoruz. Toplum bize önemli bir kredi verdi.

 Bu krediyi tüketici kredisi olarak bir kerede kullanıp harcamayı düşünmüyoruz. Yatırım kredisi gibi düşünüp, yenilemeyi düşünüyoruz sürekli ve arkadaşlarımızın başarılarıyla bunu merkezi hükümette de bu başarıyı tekrar etmek istiyoruz ve bu konuda kararlıyız. Bu konuyla ilgili hem parti genel merkezimiz gerekli çalışmaları yapıyor.

  Yeni seçilmiş Belediye başkanlarımızın işlerini kolaylaştırmak için. Hem de büyükşehir belediye başkanlarımız bu kentlerle kardeş belediyecilik işlerini daha da kuvvetli hale getirecektir.” dedi.

 Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Amasya Belediye Başkanı Turgay Sevindi, CHP Genel Başkan Yardımcısı Karabat’a üzerinde Amasya silüeti bulunan bir hediye verdi.