Amasya Belediye Başkanı Av. Turgay Sevindi’nin olurları ile Belediye Başkan Yardımcılığı görevine Meclis Üyesi Bekdemir İşbilir atandı.

Belediye Meclis üyesi emekli öğretmen Bekdemir İşbilir, Amasya Belediye Başkanı Av. Turgay Sevindi’nin oluru ile Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atandı.  Belediye meclis üyesi olarak Amasya’ya hizmet veren İşbilir, tevdi edilen görev ile yoğun mesai harcayıp, kente daha fazla hizmet etmek için çalışacaklarını söyledi.

‘Amasya için çalışacağız’

Amasyalıların hizmeti için tevdi edilen görev sonrasında daha fazla mesai harcayacaklarını söyleyen Belediye Başkan Yardımcısı Bekdemir İşbilir açıklamasında şunları kaydetti;

“Daha önce ki dönem ve şuanda meclis üyesi olarak hizmet ettiğim belediyemize bundan sonra ki süreçte Belediye Başkanımız Sn. Av. Turgay Sevindi beyin olurları ile Belediye Başkan Yardımcısı olarak ta devam edeceğim. Önümüzdeki süreçte kadroma bağlanan birimlerimiz ile Amasya’mıza ve hemşehrilerimize en iyi hizmeti verebilmek için mesai harcayacağız. Üstlenmiş olduğum görevimizde başta Belediye Başkanımız Av. Turgay Sevindi Bey olmak üzere ekibimize ve tüm kadrolarımıza başarılar diliyorum” dedi.