Zonguldak'ın Çaycuma ilçesi Çay Mahallesi Nihat Kantarcı Caddesi üzerindeki özel bir veteriner kliniğinde taciz olayı meydana geldi.

 Edinilen bilgiye göre; olay, dün gece saatlerinde ilçenin Çay Mahallesi Nihat Kantarcı Caddesi üzerindeki özel bir Veteriner kliniğinde meydana geldi. Veterinetr kliniğinin mutfakta bulunan penceresinden açık cezaevinden izinli olarak çıkan C.K. isimli şahsın gizli olarak girdiği öğrenildi. Şahsın mutfak kısmında bulunan bıçaklardan birini alarak nöbette uyuyan iki kadın personele taciz girişiminde bulundu.

  Ancak kızların olayı fark ederek uyanması sonrası kısa bir arbede yaşandığı öğrenildi. Arbede sırasında bir çalışan elinden yaralanadığı diğer çalışanın ise camdan dışarı bağırması sonucunda seslere uyanan komşuları polis ekiplerine durumu bildirdi.

 Saldırganın iki kadın çalışanının çığlıkları sonrasında olay yerinden kaçtığı öğrenildi. Komşuların ihbarı sonrasından olay bölgesine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Genç kadın ile saldırgan arasındaki boğuşma sırasında yaralanan kadın olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla Çaycuma Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

 Yapılan detaylı araştırmalar sonucunda ise veteriner kliniğinde bulunan güvenlik kameralarının incelenmesi sonucunda saldırganın yakalandığı öğrenildi.