Amasya’nın Suluova ve Taşova ilçelerinde bulunan mal müdürlükleri Cumhurbaşkanlığı tasarruf tedbirleri kapsamında faaliyetine son verilerek Amasya Defterdarlığı tarafından hizmetleri yürütülecek.

Amasya Valiliği tarafından yapılan açıklamada; Bakanlığımız muhasebat genel müdürlüğünden alınan bile tarih ve sayılı yazısında Cumhurbaşkanlığı teşkilatı hakkında Cumhurbaşkanlığı karar namesinin 45.cimaddesi uyarınca muhasebat genel müdürlüğü taşra birimlerinden olan mal müdürlüklerinin yeniden yapılandırılması kapsamında bakanlık makamından alınan 25.05.2024 tarihli sayılı onay ile defterdarlığımız, Suluova ve Taşova Mal müdürlüklerinin muhasebe ve diğer saymanlık hizmetlerinin defterdarlığımız muhasebe müdürlüğü tarafından.

  Gümüşhacıköy Mal Müdürlüğünün muhasebe ve diğer saymanlık müdürlüklerinin ise Merzifon mal müdürlüğü tarafından yürütülmesinin uygun olduğu bildirilmiştir.

 Bu kapsamda 01. 07. 2024 tarihinden itibaren defterdarlığımız Suluova ve Taşova mal müdürlüklerinin muhasebe ve diğer saymanlık hizmetleri defterdarlığımız muhasebe müdürlüğü tarafından Gümüşhacıköy Mal müdürlüğünün muhasebe ve diğer saymanlık hizmetleri ise Merzifon Mal müdürlüğü tarafından yürütüleceği ilanen duyurulur.