Tüketici memnutini, kite ve sağlamlığı, her bütçeye uygun fiyatlarla nmayı mazsa maz felsefesi ka eden firma ,  yüksek üretim kapasitesi ve uzman kadro  ile ürettiği ürünlerine iki yıl garanti vermektedir. ÖZGÜR markası tında mutfak dapları,bazar ,yataklar ,ktuk takımları, kanepeler  , yatak odası takımları ve oturma grupları  üreten firma ISO 9001 kite belgesine sahiptir.

 

   Kara İhratçılar Birliği üyesi an  ÖZGÜR MOBİLYA  yeni modellerini tanıtmak ve yeni mağazarla tanışmak için her yıl SAMSUN Mobilya  fuarına katılmaktadır.

 

     Bu zamana kadar yurtiçi ve yurtdışında katılmış duğumuz fuarlar ve yılların tecrübesi ile müşteri portföyünü sürekli gelişime açık tutan ÖZGÜR MOBİLYA  yurt içinde 60’a  yakın satış mağazasın da, ve yaptığı ihracatlar ile ürünlerini müşterileriyle uşturmaktadır.

      ÖZGÜR  Mobilya arak temel hedeflerinin yeni nojilerle ve kifiye çışanlarla sürekli gelişim ile müşterilerine  her zaman en iyisini  nmaya  gayret ettiklerini belirten  yönetim kurulu başkanı Ali Rıza AĞIŞ , hazırladıkları yeni web sitesinde yüzlerce ürünü abileceklerini  ifade etti .

Siteyi ziyeret etmek için lütfen tıklayınız        www.ozgurmobilya.com/