Çocukların şiş kullanmadan plastik kova, dondurma çubuğu ve ip kullanarak atkı örme çışmasını gerçekleştirdiklerini ifade eden Okul Müdürü Süleyman UYSAL, öğrencileri in atkıları her zaman büyük gurur ve onur duyduğumuz Mehmetçiği e kışın soğuk şartlarda karınca kararınca des abilmek amacıyla hediye etmek istediklerini söyledi.
 
 Türkiye'nin her yerinde, 80 milyon insanımızın kbinin gerek yurt içinde gerekse de yurt dışında vatanı ve milleti için fedakarca görev yapan Mehmetçiği ile beraber attığını belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet DAVU, okul idarecilerini, öğretmenlerini ve küçük öğrencileri gösterdikleri hassasiyetten ötürü tebrik etti.
 
 TOKİ Çelebi Mehmet İlkokulu öğrencilerinin bu anlamlı etkinliklerinden duyduğu memnuti dile getiren İlçe Jandarma Komutanı Hit HAŞİMİOĞLU, el emeği göz nuru hediyeleriyle, şiirleriyle ve resimleriyle askerleri i mutlu eden ve mor veren öğrencilere teşekkürlerini iletti.
  
 Askerleri in her zaman yanlarında duklarını hissetmelerini istediklerini anlatan öğrenciler , vatanımızı ve bayrağımızı korumanın ne kadar önemli duğunu ve vatanımızı koruyan güvenlik güçleri e her zaman minnet duyacaklarını belirttiler.
 
 Çam sakızı çoban armağanı hediyelerini askerlere vererek onlarla sohbet etmenin ve askeri araçlara binmenin heyecanını yaşayan öğrenciler, ayrıca ziyarette jandarmanın görevlerini de öğrenerek günün anısına asker ağabeyleriyle fotoğraf çektirdiler.

Kaynak: Vilik Sitesi