Amasya’nın Gümüşhacıköy ilçesi Leblebiciler, Kahveciler, Emekçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile İş Bankası arasında imzalanan özel kredi anlaşmasıyla esnaf 500 bin liraya kadar kredi imkanı sağlanıyor.

Esnaflara özel olarak yapılan anlaşma ile kredi kullanmak isteyen Gümüşhacıköylü esnaflar başvuruları sadece İş Bankası’nın Gümüşhacıköy şubelerine yapılabilecek.

12 ay ile 36 ay arasında değişen taksit seçenekleri sunan kredi, Gümüşhacıköy’de faaliyet gösteren esnafların iş imkanlarını geliştirmeye yönelik bir yatırım olarak görülüyor.

  Oda Başkanı Zafer Solak imzalanan anlaşmayla ilgili yaptığı açıklamada, “Esnafımıza özel olarak hazırlanan bu kredi imkanıyla esnafımızın finansal ihtiyaçlarını karşılamasına yardımcı olmayı amaçlıyoruz. 500 bin liraya kadar kredi imkanı ve 12 ay ile 36 ay arasında değişen taksit seçenekleri ile esnafımızın işlerini büyütmelerine ve yatırımlarını yapmalarına katkıda bulunacağımıza inanıyoruz.” dedi.

 Solak, esnafı kredi imkanından yararlanmaya davet ederek, “Esnafımıza bu imkanı sunan İş Bankası’na da teşekkür ederiz.” diye konuştu.