Tokat’ın Erbaa ilçesinde Erek Caddesi üzerinde meydana gelen trafik kazasında motosiklette bulunan iki kişi yaralandı. Kazanın ardından yaralıların olay yerinden ayrılarak başka bir araca binip uzaklaştığı öğrenildi.

Olay, saat 22.40 sularında Erek Caddesi’nde, yaya geçidinin bulunduğu noktada meydana geldi. İddiaya göre, karşı şeride geçmeye çalışan motosiklete, cadde üzerinde seyir halinde olan bir otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü ve yolcusu yola savrularak yaralandı.

Kazayı gören çevredeki vatandaşlar şaşkınlık yaşarken, yaralılar olay yerinde polise haber verilmemesini isteyerek motosikletlerini bıraktı ve başka bir araca binerek bölgeden uzaklaştı.

İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ekipleri ve Erbaa Belediyesi kurtarma ekibi sevk edildi. Ekipler, kazada yaralanan kişilere ulaşmak için çalışma başlattı.

Motosiklet sürücüsüne telefonla da ulaşılamazken, yaklaşık bir saat sonra kendi imkânlarıyla hastaneye giden sürücü polis ekipleri tarafından tespit edildi.

Kazayla ilgili olarak gerekli yasal işlemlerin başlatıldığı bildirildi.