Bölgede yaptıkları son incelemeler neticesinde mevcut t yapı potansiyelini yeterli gören AVEA yeni üssünü Suluova’da kuracak.

        AVEA GSM Firması tarafından 3 ay içinde faiyete geçirilmesi planlanan Çağrı Merkezinde yaklaşık 400 kişinin istihdam edilmesi düşünülüyor.

        Önceki gün son incelemelerde unmak üzere Suluova’ya gelen AVEA Bireysel Müşteri Hizmetleri Temsilcisi Muharrem Gürke ile İdari İşler Müdürü Tarkan Yahşi konu hakkında Belediye Başkanı Fatih Üçok ve AK Parti İlçe Başkanı Aydın Korkmaz ile görüşmelerde undu.

        AVEA Yetkililerinin ilgisine teşekkür eden AK Parti İlçe Başkanı Aydın Korkmaz konu hakkında yaptığı açıklamasında, yerle ilgili karar verildi ve önümüzdeki ayın başından itibaren çağrı merkezi kurulum çışmarı başlayacak. İnşlah Eylül ayı itibariyle de Çağrı Merkezi in hizmete başlaması planlanmaktadır. Son inceleme ve görüşmelerde unmak üzere Ankara’dan ilçe e gelen AVEA Yetkililerine teşekkür ediyoruz" dedi.

        Suluova hkına verdikleri sözleri yerine getirmeye devam ettiklerini ifade eden Korkmaz, “bugüne kadar verdiği tüm sözleri i hkımızın desteği ve güveniyle bir bir yerine getiriyoruz. Kurulumu başlayan Burger King ile AVEA Çağrı Merkezinin yanı sıra Organize Sanayi Bölgeleri deki yatırımlarla bölge deki iş lik son acak, lerde hkımıza ve Suluova’mıza karşı an sorumluluğumuzu biraz n yerine getirmiş acağız inşlah” diye konuştu.

        Suluova'nın yükseliş trendine girdiğine dikkat çeken AK Parti İlçe Başkanı Aydın Korkmaz, “önemli ulaşım ağı noktasında uşu, çevre yerleşim bölgelerinin tam merkezinde yer ması ve iş gücü potansiyeliyle birçok müteşebbislerin duğu gibi AVEA’nın da yatırım için çok cazip duğu Suluova’mız önümüzdeki 3-5 yıl içerisinde Kara Bölgesinin parlayan yıldızı acak ve her anda yaşanacak gelişmelerle arzu edilen modern şehir ortaya çıkacaktır. Bu önemli ve büyük yatırımın ilçe e kazandırılmasında des ve katkıları dayısıyla AK Parti Genel Sekreteri hemşeri Huk İpek ve AK Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı beylere teşekkür eder, hkımıza ve bölge e hayırlı masını dilerim” dedi.