OTURURKEN GÜRÜLTÜYLE SARSILDILAR

        8 Haziran 2014 günü evlenen Aysel Kahyaoğlu (18) ile Hil Kahyaoğlu (22) merkez Dere Mahlesi Zincirli Sokak'taki katlı evlerinde dün akşam evlilik yıl dönümlerini kutlamak için babarı Hayrettin Kahyaoğlu'nu davet etti. Yemeğin ardından çay içen aile o esnada bir gürültü duydu. Hil Kahyaoğlu eşiyle birlikte dışarıya bakmak için kapıya yönelirken, o sırada ikinci gürültünün üzerine evin çatısından içeri giren kaya parçası Hayrettin Kahyaoğlu'nu ezdi. Ayağında kırık ve vücudunda ezilme an 50 yaşındaki Kahyaoğlu, çağrılan am ansla Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne rıldı. Kahyaoğlu, acil servisindeki ilk müdahenin ardından Samn'daki bir hastaneye sevk edildi.

            EVLİLİK YIL DÖNÜMLERİNİ KUTLAYACAKKEN EVLERİNE KAYA DÜŞTÜ

        Asgari ücretle çıştığı marketten akşam iş çıkışı aylık 130 lira kira ödedikleri 3 odı evlerinde eşi ve babasıyla     evlilik yıl dönümlerini kutlamayı planladıklarını anlatan Hil Kahyaoğlu, "Tesadüf. Evlilik yıl dönümümüzü kutlayacaktık. Ama mutlu sonla değil böyle bir sonla bitti. Ev, eşyarım kullanılmaz he geldi. Mobilyanın taksitini daha bitirmedim yeni mıştım. 9-9.500 lira borcum var. Şimdi ne yapayım, nereye gideyim? Ben de bilmiyorum." diye konuştu.

 

            "EN MUTLU GÜNÜMÜZDE BÖYLE OLDU"

        Kahyaoğlu, devlet yetkililerinden yardım isterken, nişan ve düğün fotoğraflarına bakıp gözyaşı döken eşi Aysel de, "Üzülüyoruz. En mutlu günümüzde böyle du" şeklinde konuştu.

        Mahle sakinlerinden Ali Çam da sokakta iki eve düşen kaya parçarından dayı tedirgin duklarını vurgulayıp devletin sakinleri için yapmayı planladığı afet evleri projesinin hızlandırılmasını istedi.