05 com tr Haber | Amasya Gazetesi - Son Dakika
HV
29 MART Cuma 05:21

Hazırladıkları raporu Kılıçdaroğlu’na sunacaklar

CHP Amasya Milletvekili Mustafa Tuncer, dolu yağışının Merzifon’da tarım arazilerine verdiği zararla ilgili incelemelerde bulunarak, hazırladıkları raporu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Pazartesi sunacaklarını söyledi.

CHP
Giriş Tarihi : 27-09-2019 15:35   Güncelleme : 27-09-2019 15:35
Hazırladıkları raporu Kılıçdaroğlu’na sunacaklar
CHP Amasya Milletvekili Mustafa Tuncer, du yağışının Merzifon’da tarım arazilerine verdiği zararla ilgili incelemelerde unarak, hazırladıkları raporu CHP Genel Başkanı Kem Kılıçdaroğlu’na Pazartesi nacaklarını söyledi. 
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Amasya Milletvekili Tuncer: “Şiddetli du yağışına mahr kan Köyleri de incelemelerde unduk.  Meyve, sebze ve mahlleri hasar gören tüm çiftçileri e bir kez daha geçmiş n dilekleri i iletiyoruz. Domates, buğday, arpa, soğan, ayçiçeği, haşhaş, Şeker Pancarı tarlarında zarar çok büyük. Du yağışı elma ağaçlarının tüm meyvelerini dökmüş, hatta bütün meyve ağaçlarına zarar vermiş durumda. Afetten zarar gören Köyleri de zat Köy muhtarlarımız ve hkımızla görüşerek hasar tespitinde unduk. Çiftçileri in hasar ve kayıplarının biran önce giderilmesi için Genel Başkanımız Kem Kılıçdaroğlu'na raporumuzu Pazartesi günü nacağız.” Diye konuştu.
Milletvekili Tuncer’e, CHP Amasya İl Başkanı Reşat Karagöz, Merzifon İlçe Başkanı Hasan Koparan ve İl Genel Meclis Üyeleri Gürkan Erkişi ve Hüseyin Durmuş eşlik etti.
Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert