Term Otel de düzenlenen yemeğe, Gümüşhacıköy Kaymakamı Hüseyin Tekin, Göynücek Kaymakamı Bekir Cansız, Garnizon Komutanı Mustafa Parlakay, Hamamözü Belediye Başkanı Bahattin Destebaş, Gümüşhacıköy Cumhuriyet Başsavcısı Barış Öztürk, Hakim Osman Bodur ve Cumhuriyet Savcısı Nafiz Akkuzu, İlçe Emt Amiri Ömer Kaps, diğer daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Veda yemeğinde Gümüşhacıköy Kaymakamı Hüseyin Tekin, Göynücek Kaymakamı Bekir Cansız ve Hamamözü Belediye Başkanı Bahattin Destebaş birer konuşma yaparak Kaymakam Güntepe’ye yapmış duğu hizmetler için teşekkür ederek yeni görevinde başarılar dilediler.

Kaymakam Kadir Güntepe'ye yaptığı konuşmasında şu sözlere yer verdi."Yaklaşık 3 yıldır Hamamözü’nde görev yapıyorum. Bu ilçede göreve başladığım zaman başta eğitim mak üzere tarıma, tarımdan spora, spordan güvenliğe güvenlikten köyleri in t ve üstyapı konularına değişik anlarda kendime hedefler koymuştum. Gelinen noktada koyduğum hedeflerin büyük bir kısmını başarmanın mutluluğunu yaşıyorum. Hamamözü’nde kısa adı HEKAP an Hamamözü Eğitim Kitesini Arttırma Projesi, Örnek Sınıf Projesi, Kaymakamı Geç, Bilgisayarı Seç Projesi, Burs Kumbarası projesi, Burs Ağası Uygulaması, Hamamözü Eğitim Kitesini Arttırma Derneği, Veli Karnesi Projesi, Karneyi Getir Bilgisayarı Götür Projesi, Güvenlikli Okul Projesi, Kariyer Günleri Projesi, Köy okullarına korifer projesi, Mutlu ve Huzurlu yıllar projesi, Şehitler Ölmez Projesi, Hasta Yatağı Projesi, Devletin Selamı Var Projesi, Su Sayacı Timi Projesi, Elimden Tut Projesi, Modern Meyvecilik Projesi gibi birçok sayıda projeyi uygulamanın yanında Sayın Vi in ciddi desleriyle gençleri in boş zamanlarını değerlendirebileceği hı sahayı ilçe e kazandırdık. Bunlarla birlikte Köydes ve İller Bankasından dığımız ödeneklerle 17 köyümüzde toplamda 21 depomuzun tamamını yenilemiş duk ve bunun haricinde , kanizasyon, foseptik ve kilit parke gibi köyleri in tyapıs ve üstyapıs sorunlarını asgari seviyeye indirdik. Bütün bunlar haricinde İller Bankası, Miye, Çevre ve Şehircik Bakanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda her türlü bürokratik aşaması bitmiş deslemeyi bekleyen birçok sayıda proje var. Burada ifade ettiğim bütün bu projeleri başta sayın vi in ciddi desleri ma üzere çışma arkadaşlarım ve siyasetçileri in el birliği ve işbirliği ile çıkarttık ve uygulamaya koyduk. Bu le emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. 
3 yıldır Hamamözü’nün daha iyi yerlere gelmesi için çıştım ve vicdanım rahat bir şekilde görevden ayrılacağım. Burada unduğum 3 yılda İnsanı yaşat ki Devlet yaşasın anlayışıyla dil ırk inanç ayrımı yapmadan makam kapılarımızı herkese açtık. Bu 3 yıllık dönemde sadece Hamamözü’nün menfaatleri için gayret ettim. Hamamözü’nde taş üstüne taş koymak için mücadele gösterdim. Bunları yaparken istemeden kırdığım incittiğim aramızda birileri varsa onlardan haklarını hel etmelerini istiyorum. Benden yana en ufak bir şey varsa hakkım hel n. "dedi


Yemeğin ardından Kaymakam Güntepe vatandaşlar fotoğraf çektirip tokaşarak vedaştı