İftar Akşamının numunu Yapan Hemşeri Sih Turgut  Proğram  içeriği ile  bilgi veririken  Konuşmarını yapmak üzere Proğram  gereği Gümüşhacıköy Belediye  Başkanı Zehra Özy’u davet ettiğinde  Sondaki tüm  başkanlar  uzun süre kışladı. Kadın ması ve  başarılı çışmarı iyle  bu kışı fazlasıytla  haketmekte.

Zehra Özy Yaptığı konuşmasında ‘ Protokümüzdeki  çok değerli  Amasyı Hemşerielri Miletvekililerim Belediye Başkanlarım Federasyon başkanım ilçe  köy dernekleri ın başkanları kadınlarımız  gençleri hepinizi saygı ve  sevgiyle  selamlıyorum. federasyon başkanı ve  yönetiminie davetleri için ayrıca  teşekkür ediyoyorum.Bu ne  güzellik  Tüm Amasya’mızın emekcileri hizmetkarları burada. Gönül isterdiki herkesin burda ması mumkı  dünya  telaşası  yoğun proğramlar ama  yınede katılım güzel  bende çok mutlu dum iyiki gelmişim. Ortam siyasi bir  ortam  değil bu le  siyasete girmeden  Gümüşhacköyümüzde göreve  geldiği den beri neler  yaptık bunlarıda leri Gümüşhacköyümüze bekliyorum .Gümüşhacıköyümüzü Örnek bir  Hizmet Merkezi hine  gitrmek istiyorum. İmkanlaırmız ölçüsünde mevcut projeleri i hayata  geçrimeye çışıyorum. Sizleri Gümüşhacıköyümüze davet ediyorum .Belediye de  Tüm başkanlarımızı ağırlamaktan  onur  duyarım. Rabbim oruçlarınız ka etsin  Bir  başka  etkinliklerde uşmak dileğimle  ‘‘dedi.

İftar proğramında Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir , Ramis Top ve ADEF genel Başkanı Saim Diken birer konuşma  yaptı.

Haber- Foto = Sih TURGUT