Orman Kadastro Çalışmaları 2020 program ve hedeflerinin değerlendirildiği toplantı Samsun Orman İşletme Müdürlüğü ev sahipliğinde yapıldı.

Amasya Orman Bölge Müdürü Halil Oflu Başkanlığında Kadastro Mülkiyet Şube Müdürü Birol Yay, Orman kadastro komisyon , ekip başkanları ile Samsun Orman İşletme Müdür Yardımcısı Özlem Avcı Güler’in katılımıyla gerçekleştirildi.

Değerlendirme Toplantısının açılış konuşmasını yapan Amasya Orman Bölge Müdürü Halil Oflu; Bugün ki toplantımızda sahada karşılaşılan sorunlar dile getirilerek çözüm önerilerini değerlendireceğiz. Her sorunun  bir çözümü vardır, yeter ki çözümlerimiz  vicdanımıza uygun olsun.” dedi.

Kadastro ve Mülkiyet Dairesi Başkanı Ahmet Akbulut, toplantıda bulunan katılımcılarla telefonla bağlantı kurarak; Sahada karşılaştığınız sorunları toplantıda paylaşın, istişare edin, bizlerden taleplerinizi dile getireceksiniz ki bizlerde bu sorunları çözmek için deneyimlerimizi ve desteklerimizi sizlere sağlayarak orman kadastro ve 2/B çalışmalarını tamamlayarak bu alanları tarıma ve üretime kazandıralım. dedi.

Kadastro Şube Müdürü Birol Yay; 2020 program ve hedeflerimiz doğrultusunda  Kadastro komisyonlarımız tarafından 183 birimde çalışma yaparak tamamlamayı planlıyoruz.dedi.

 

İnteraktif şekilde geçen toplantının son bölümünde Orman Kadastro Komisyon başkanları tarafından dile getirilen sorunlar ve  çözüm önerileri değerlendirilerek toplantısı sonlandırıldı.