Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, kentin dinamiklerini uşturan esnafla bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Cafer Özdemir görüşmelerde, “Esnaf kentin aynasıdır. Bizlere ve şehri e enerji veren yapıda mıdırlar. Ortak ve katılımcı demokrasiyle kenti in çağa uygun şehirler arasında yer ması için beraber çışım. Esnafın başarısı ve uyumu kente katkı sağlar” dedi.
Her fırsatta işyerlerini ziyaret ederek, esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Cafer Özdemir, hem vatandaşla hem de esnafla sohbet edip, tepleri dinliyor. 
    Genç, yaşlı herkesin ilgisiyle karşılaşan Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, “Hizmetleri e hkımızın desteğiyle hız kesmeden devam ediyoruz” dedi.
    Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir esnaf gezilerinde, Yüzevler si esnafını ziyaret etti. Mahle sakinleriyle de ayak üzeri sohbet eden onlarla çay içen Başkan Cafer Özdemir, “Amasya’yı çekim merkezi hine getiriyoruz” dedi.
    Esnaf ile sohbet eden ve esnafı dinleyen Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, “Yaptığımız hizmetler birer başlangıç du için. Bölge in yıllardır gelişememesinin bir takım leri unuyordu. Göreve geldikten sonra bu leri ortadan rmakla bölgesel gelişimin de önünü açmış duk. Biz klasik belediyecilik anlayışla hareket edip sadece park ve bahçe yapmakla kmıyoruz. Amasya’nın her noktasında büyük bir yatırımı hayata geçiriyoruz. görev süre in ilk döneminde t yapıya önem verdik. Amasya’nın t yapısını tamamladık. Şimdi görev süremezin ikinci döneminde ise üst yapıya önem veriyoruz. Böylece Amasya’yı bir çekim merkezi hine getiriyoruz” dedi.
Amasyılar Projeleri En Yetkin Ağızdan Dinliyor
    Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, çeşitli bölge gezilerinde sık sık Amasyılarla bir araya geliyor. Çıktığı bölge ve esnaf gezilerinde vatandaşla birebir iletişim içerisine giren Başkan Özdemir, en yetkin ağızdan soruları cevaplıyor. Amasyıların sorunlarına anında çözüm üreten Başkan Özdemir, bir proje denetimi için çıktığı bölge gezisi esnasında Yüzevler Mahlesi sakinleri ile bir araya geldi. Mahleye yönelik sorularına da projeleri üzerinden cevap verdi. Başkan Özdemir’in bu tavrı Amasyılar arasında büyük takdir topluyor. Her türlü projeyi en yetkin ağızdan dinleyen Amasyılar, Başkan Cafer Özdemir’e sıkıntılarını birebir anlatabiliyor, yaşadıkların sorunlara çözüm için des tep ediyor.