05 com tr Haber | Amasya Gazetesi - Son Dakika
HV
28 MART Perşembe 16:42

TOPAL; 'Parti Devletimi Olduk?'

Cumhuriyet Halk Partisi Gümüşhacıköy İlçe Başkanı Hasan Topal basın açıklaması yaptı.

GÜMÜŞHACIKÖY
Giriş Tarihi : 15-06-2020 11:20   Güncelleme : 15-06-2020 11:20
TOPAL; 'Parti Devletimi Olduk?'

Cumhuriyet Halk Partisi Gümüşhacıköy İlçe Başkanı Hasan Topal basın açıklaması yaptı.

Topal yaptığı açıklamada; AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Mayıs ayı içerisinde yapmış olduğu “Yarından tezi yok, sahalara ineceğiz” sözü kendi teşkilatları tarafından talimat kabul edilmiş ve teşkilatlar sahalara inmişlerdir. Bunda yadırganacak bir durum yok, gayet doğal bir durumdur. Ancak bu güne kadar devletin valilerini sanki AKP'nin memuru gibi çalıştıran hükümet şimdi de alt kademedeki memur ve amirleri kendi partisinin görevlisiymiş gibi çalıştırmaya başlamıştır.

Geçtiğimiz günlerde ilçemize gelen AKP il başkanı ve heyeti ilçemizde incelemelerde bulunmuş ve toplantılar yapmıştır. Bizim kabul etmediğimiz husus bu toplantı ve gezilere devletin iki müdürünün sanki AKP'nin görevlisiymiş gibi katılmasıdır. Gümüşhacıköy Haber Gazetesinin 8 Haziran 2020 tarihli haberinde AKP il başkanı konuşma yapıyor, devletin iki müdürü de onun memuruymuş gibi esas duruşta başkanı izliyor. Yine aynı gazetede Gümüşhacıköy Öğretmenevinde toplantı yapılıyor, iki müdür gene orada.

Ayrıca Amasya Valisi Osman Varol Milli Eğitim Bakanlığı'nda Çevre Şehircilik Bakanlığı'nda, Sanayi Ticaret Bakanlığı'nda yapılan toplantılara Amasya'nın AKP'li milletvekilleri ve belediye başkanları ile katılıyor. Amasya Valiliği'nin resmi internet sitesinden de bu haberleri fotoğrafları ile birlikte yayınlıyor. Fotoğrafta AKP'lilerin dışında bir tane kimse yok.

Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak;
İnsanlarımızın ayrıştırılmamasını,
Devletin imkânlarının AKP'nin hizmetiymiş gibi halka sunulmamasını,
Ülkede nefret dilinin değil barış söylemlerinin hâkim olmasını,
Gelirin dağılımının adaletli olmasını,
Yargılamaların adil olmasını,
İnsanların bu ülkede kardeşçe, barış içinde yaşamasını istiyoruz.

 

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert