Şair Yazar Sami Aslan Tüyap'ta İmza Günü Düzenledi.
        Amasyı Şair Yazar Sami Aslan yazmış duğu şiirleri türkü maya devam ediyor. Şairin yazmış duğu şiirleri bestelenerek pek çok sanatcı tarafından okundu. Yazmış duğu şiirlerini 7.Baskısı ''Siyah Le '' ile bir kez daha okuyucuyla uştu.
 

        Uluslararası 34.Tüyap 4. Kitap Fuarı 07.11.2015 cumaretesi günü açılışını yaptı ve  15.11.2015 pazar akşamına  kadar açık eğitim camiasının akınına  uğruyor. Ulaşımdaki büyük kaylıklar  İstan lu'yu  Fuara  taşıdı. 

        Amasyı Şair YAzar Sami Aslan ie  açılış gününde  Cinus  Yayınıevinin .Son 3  stant 3605-D de okuyucuları ile  saat 14.00 -16.00 saatleri arasında uştu. 

       Amasya'lı sanatcımız Seyit Al ve  Yine  Amasya dostu Siha Aslan da Sami Aslan'ı ynız bırakmayanlar  arasındaydı. 

    Amasya'lı hemşerileri ve  ziyaretciler adeta kuyruk dular  Standttdaki yoğun ilgi ıyle  Sami Aslan hayli memnun du. Gün ile  ilgili yaptığı kısa  konuşmasında Sami Aslan şunları söyledi '' Dostlar vefı mı. Biz şairler  zaten  eli e  kemi madan  şiirleri  kbi le  pek çok defa  yazar  sileriz. Kimseyı incitecek söz ve  sözcüğe  yer  vermemeğe gayret  gösterirken Konu üzerinde hep güzellikleri  öne  çıkaran  dizeler  dökülür  kemi den. Bugün  iş yoğunluklarına  rağmen beni ynız bırakmayan  dostlarıma  hemşerilerime  ayrı ayrı teşekkür  ederken basın arak  her zaman Amasya'lı hemşerileri in yanında an  Amasya Haber  (Sih Turgut) kardeşim  beni ynı bırakmadı. Sanatcı  dostlarım Seyit Al ve  Siha Aslan  ayrıca şuan  resımlerını paylaştığımız can dostlarım varkı lah hepsinden  ayrı ayrı razı n . İyiki varsınız lere çok teşekkür  ediyorum. Beni çok mutlu ettiniz  bir  teşekkürümüde benım  sanatıma  değer veren her  daim yanımda an eşimede teşekkür  ediyorum ''dedi. 

Bizde Şairi e  yüreğine  sağlık Yüreğinizdeki ilham  hiç bitmesin . Başarılar  diliyoruz.