05 com tr Haber | Amasya Gazetesi - Son Dakika
HV
29 MART Cuma 13:04

Amasya Belediyesi Çocuk Yuvası Eğitim-Öğretime Hazır

Amasya Belediyesi bünyesinde faaliyetini sürdüren çocuk yuvası, tadilat ve yenileme çalışmaları ile yeni eğitim-öğretime hazır.

AMASYA
Giriş Tarihi : 10-07-2020 11:43   Güncelleme : 10-07-2020 11:43
Amasya Belediyesi Çocuk Yuvası Eğitim-Öğretime Hazır

Amasya Belediyesi bünyesinde faaliyetini sürdüren çocuk yuvası, tadilat ve yenileme çalışmaları ile yeni eğitim-öğretime hazır.

 

Belediye çocuk yuvası, çocuklara güvenli ve emin ellerde profesyonel şekilde eğitim vermek için hazırlıklarını tamamladı. Yeni dönemde yapılacak olan atölye çalışmalarıyla çocuklar eğlenerek öğrenecek ve fiziksel duygusal olarak gelişim gösterecek. Covid-19 salgınıyla mücadele kapsamında eğitime ara veren Belediye çocuk yuvası, alınan tedbirler çerçevesinde öğretmenlerin sihirli dokunuşları ile rengarenk bir yüzle öğrencilerle yeniden buluşmaya hazır hale geldi. Belediye Başkanlığının destekleri ile Hummalı bir temizlik ve dezenfekte çalışması gerçekleştirilen ana okulunda öğrenciler uzun bir aranın ardından eğitimlerine tekrar başlayacak.

KAYALAR: ‘ÇOCUKLARIMIZIN SAĞLIĞI BİZİM İÇİN ÖNEMLİ’

Pandemi sürecinde çocukların daha temiz bir ortamda eğitim görebilmeleri için titizlikle çalışmaları sürdürdüklerini belirten Belediye Çocuk Yuvası Müdürü Nurdan Kayalar, “Alınan tedbirler çerçevesinde okulda el hijyeni istasyonları kurularak bilgilendirme afişleri hazırlattık. Velilerimize ve öğrencilerimize virüse karşı alınabilecek önlemler konusunda bilgilendirmeler yapıyoruz. Okulumuzda eğitim-öğretim gören çocuklarımızın sağlığı bizim için önemli” dedi.

Okul hemşiresi Esra Arslan Kaya ise, okula gelen çocuklarımızın ateşi ölçülerek kayıt altına alıyoruz” diye konuştu.

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert