05 com tr Haber | Amasya Gazetesi - Son Dakika
HV
29 MART Cuma 05:35

Amasya'dan LGS'de Türkiye Birinciliği

2020 Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınav (LGS)'da Amasya ve Türkiye Birincisi Ziyapaşa Ortaokulu öğrencisi Tolga DÖĞEN oldu.

AMASYA
Giriş Tarihi : 21-07-2020 09:39   Güncelleme : 21-07-2020 09:39
Amasya'dan LGS'de Türkiye Birinciliği

2020 Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınav (LGS)'da Amasya ve Türkiye Birincisi Ziyapaşa Ortaokulu öğrencisi Tolga DÖĞEN  oldu. Tolga DÖĞEN 90 sorunun tamamını doğru cevaplayarak 500 tam puan aldı. Türkiye genelinde 42 ilden 181 öğrencinin tam puan alarak Türkiye Birincisi olduğu LGS sınavında Tolga DÖĞEN Amasya'nın gururu oldu. Tolga Döğen başarının tesadüf olmadığını, planlı ve sistemli  çalışmasının bir sonucu olduğunu vurgulayarak emeği geçen okul idareci ve öğretmenlerine teşekkür etti.

İl Müdürü Kösterelioğlu'ndan Başarılı Öğrenciye Ödül

LGS'de Türkiye birincisi olan Ziyapaşa Ortaokulu öğrencisi Tolga DÖĞEN İl Millî Eğitim Müdürü Doç. Dr. İlker Kösterelioğlu' nu ziyaret etti. Ziyapaşa Ortaokulu Müdürü Ramazan Mutlu, öğretmen ve ailesinin eşlik ettiği öğrencimizi makamında kabul eden İl Müdürü başarısından dolayı tebrik ederek kendisine ödül olarak altın hediye etti. Öğrencimizin kardeşine ise kitap hediye eden İl Müdürü, " Öğrencimi başarısından dolayı tebrik ediyor başta ailesi ve öğretmenleri olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum. LGS sınavı sonunda gerek ilimizin Türkiye birincisi çıkarması gerekse diğer öğrencilerimizin başarısı doğru yolda olduğumuzun göstergesi. " dedi. Hatıra fotoğrafı çekiminin ardından ziyaret sona erdi.

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert