Döndük GÜVENÇ isimli hayırsever vatandaş Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi  Göz-Üroloji yatan hasta servisi odasını modernize ettirdi.

Başhekim Doç.Dr. Seyhan YILMAZ konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; ‘’ İlimizde ikamet etmekte olan Döndük GÜVENÇ isimli hayırsever vatandaşımız kendisi ve vefat eden eşi İbrahim GÜVENÇ adına hastanemizin Göz-Üroloji servisinde hizmet veren hasta odamızı mevcut hastanemiz standartlarına uygun bir donanımla döşeyerek kurumumuza bağışta bulunmuştur. Hayırsever vatandaşımızın bu hayırlı ve örnek davranışını daha da anlamlı kılabilmek için hastanemiz idaresi olarak bir açılış töreni düzenlendik. Düzenlenen açılış töreni ile bağış sahibi Döndük GÜVENÇ hanımefendiye bu anlamlı davranışı karşısında hastane yönetimimiz tarafından kendisine teşekkür edilerek günün anısına çiçek takdim ettik.
Hayırsever vatandaşımızın yapmış olduğu bu hayırlı ve anlamlı davranışın diğer vatandaşlarımıza da örnek teşkil etmesini dilerken, kendilerine tekrar teşekkürlerimizi sunar, merhum eşlerine de Allah'tan rahmet dileriz." dedi.