05 com tr Haber | Amasya Gazetesi - Son Dakika
HV
29 MART Cuma 17:48

Kösterelioğlu; 'Mesleki Eğitim Öğrenci ve Personel Hareketliliği Projeleri Alanında 4 Projemiz Listede'

Amasya İl Milli Eğitim Müdürü Doç. Dr. İlker Kösterelioğlu, Mesleki Eğitim Öğrenci ve Personel Hareketliliği Projeleri Alanında 4 Projemiz Listede dedi.

AMASYA
Giriş Tarihi : 25-08-2020 10:23   Güncelleme : 25-08-2020 10:23
 Kösterelioğlu; 'Mesleki Eğitim Öğrenci ve Personel Hareketliliği Projeleri Alanında 4 Projemiz Listede'

Amasya İl Milli Eğitim Müdürü Doç. Dr. İlker Kösterelioğlu, Mesleki Eğitim Öğrenci ve Personel Hareketliliği Projeleri Alanında 4 Projemiz Listede dedi.

 

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Milli Eğitim Müdürü Kösterelioğlu, “2020 yılı Erasmus+ Ana Eylem 1 Okul Eğitimi Personel Hareketliliği (KA101) Faaliyeti kapsamında Ulusal Ajansa sunulan proje başvurularının değerlendirme süreci tamamlanmıştır. Ulusal Ajansa sunulan 5122 projeden uygunluk kriterlerini taşıyanlar, içerik değerlendirmesine alınmış ve her biri bağımsız dış uzmanlar tarafından değerlendirilmiştir. İçerik değerlendirmesi sonucunda ve mevcut bütçe imkânları çerçevesinde ülke genelinde 212 proje hibe desteği almaya hak kazanmış, 184 proje ise yedek olarak belirlenmiştir.

İlimiz Atatürk İlkokulu "İşimiz Eğitim Gücümüz Oyun" isimli proje ile 2020 Yılı Erasmus+ Okul Eğitimi Personel Hareketliliği alanında hibe desteği almaya hak kazanırken, Gümüşhacıköy Şehit Sercan Koç Çok Programlı Anadolu Lisesi "Moodle ile İçerik Geliştirme", Fatih İlkokulu "Daha İyi Bir Gelecek İçin Yaygın STEM Eğitimi", Şehit Ahmet Özsoy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi "Geleceğime Işık Tut" projeleri ise yedek listede yer aldı.

Mesleki Eğitim Öğrenci ve Personel Hareketliliği Projeleri Alanında 4 Projemiz Listede

Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği Projeleri (KA102) alanında Amasya İMKB Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi "Fark Yaratan Sağlıklı Dokunuşlar", Taşova Şehit Polis Ahmet Yaşar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi " Avrupa Staj Bölgede İstihdam", Gümüşhacıköy Şehit Sercan Koç Çok Programlı Anadolu Lisesi " Elektrik/Elektronik ve Metal İşleme Alanlarında Yeni Pratikler" ve Suluova Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi "Başarıya Açılan Kapı: Montessori" isimli projeler Mesleki Eğitim Öğrenci ve Personel Hareketliliği Projeleri Alanında (KA102) hibe desteği almaya hak kazanmıştır.

Amasya merkez ve ilçelerimizdeki okul ve kurumlarımızdan yapılan proje başvurularından beşi asil listede üç projemiz ise yedek listede yerini almıştır. Hibe desteği almaya hak kazanan asil listedeki projelerimiz 171.859 avro toplam hibe desteği alırken yedek listedeki üç projemizin toplam hibe tutarı 92.618 avrodur” diye konuştu.

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert