Kahvtıda Yazar Hamdi Ülker ile uşan Sınav Keji Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Ceylan; "Çok sancılı bir dönüşüm sürecinden sonra Sınav Keji ayakları üzerine oturdu. Eğitim ve öğretime son derece başarılı bir şeklide devam ediyoruz. Dershanede ki başarılarımızı inşlah kejde de sürdüreceğiz. Velileri in ve öğrencileri in dönütleri çok güzel. Çocuklarımıza okumayı ve okulu sevdirmek adına Eğitimci Yazar Hamdi Ülker davet ettik ve bir program düzenledik." dedi.
 Yazar Hamdi Ülker Merzifon'da unmaktan mutluluk duyduğunu söyleyerek; "Soğuk bir kış gününde sıcak bir ortamda unmak güzel bir duygu. Sizlerle beraber mak beni mutlu etti, onur duydum." diye konuştu.
 Devletin artık eğitim işini tam arak sırtlayamadığını belirten Ülker; Devlet artık eğitim işini sırtlayamıyor. Devletin artık yorulduğunu ve yeni kapılar açamadığını hissediyorum. 12 yıl milli eğitimde öğretmenlik yapan birisi arak bu işin önünün biran önce açılmasını istiyordum. Şuan bunların duğunu görmek beni mutlu ediyor. Eğitim süreci içerinde çocuklarımızı hayata hazırlarken tamamen kitabi bilgiler yada basma kıp duvarlar içerisine sıkışmış bilgilerle yönlendirmek çok elverişli bir davranış değil. Çocuklarımızı hayatın içerisinde yetiştirmek lazım." ifadelerini kullandı.
 Kahvtının ardından Yazar Hamdi Ülker, Sınav Kejinin dersliklerini gezerek öğrencilere başarılar diledi. Yazma yeteneği an öğrencileri teşvik ederek tavsiyelerde undu