İYİ Parti Amasya Merkez İlçe Başkanı Mimar Coşkun Cırıkcı, “Azerbaycan’ımızın topraklarını işgal eden Ermeni katilleri, bir kez daha vahşetin ve saldırganlığın ‘’Adı’’ oldular” dedi.

Cırıkcı, “Sovyetler Birliğinin dağılması esnasında 1988-1994 yılları arasında, tarihten gelen hıncını çıkartmak amacıyla bir oldu bitti ile Azerbaycan’ımızın topraklarını işgal eden Ermeni katilleri, bir kez daha vahşetin ve saldırganlığın ‘’Adı’’ oldular.

Pazar günü Dağlık Karabağ bölgesinden, Azerbaycan sınır bölgesindeki yerleşim yerlerini ateş altına alarak Sivillerin ölümüne sebep olan Ermeni katilleri, bu kez hak ettikleri dersi alıyorlar ve alacaklar!

İYİ Parti Amasya Merkez İlçe Başkanlığı olarak, Meşru Müdafaa hakkını kullanarak topraklarını savunan Azerbaycan’ımızın sonuna kadar yanında olduğumuzun Aziz Vatandaşlarımızca bilinmesini isteriz.

Türkiye sınırları içinde yaşayan Ermeni kökenli Vatandaşlarımız da, Türkiye Cumhuriyeti Anayasası güvencesi altında olup şahıslarına yönelik, taciz, hakaret ve benzeri eylemleri asla tolere etmeyeceğimizi de Kamuoyun bilgisine sunarız.” Diye konuştu.