Amasya Valisi Mustafa MASATLI, Gümüşhacıköy programı kapsamında ilçede yapımı devam edilen Aile ve Toplum Sağlığı Merkezi ile 112 Acil Yardım İstasyonu inşaatında incelemelerde bulundu.

Gümüşhacıköy Kaymakamı Yunus Emre FIRAT ve İl Sağlık Müdürü Dr. Öner NERGİZ’in de yer aldığı incelemede Vali Masatlı, aile ve toplum sağlığı merkezi ile 112 acil yardım istasyonu olarak tek çatı altında ve günümüz koşullarına uygun şekilde yapılacak yeni bina hakkında bilgi alarak değerlendirmelerde bulundu.

Programının devamında Gümüşhacıköy Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) tarafından yapımı sürdürülen ve toplam 300 öğrenci kapasiteli iki yurdun inşaatında incelemelerde bulunan Vali Mustafa MASATLI, yetkililerden bilgi aldı.

Yeni yurt binalarının daha kaliteli bir ortama sahip olacağını ve ilçedeki eğitime büyük katkı sunacağını dile getiren Vali Masatlı, binaların inşasından sorumlu firma yetkililerinden bilgi alarak binaların Gümüşhacıköy'e şimdiden hayırlı olması temennisinde bulundu.

İncelemede Gümüşhacıköy Kaymakamı Yunus Emre FIRAT, Gençlik ve Spor İl Müdürü Kadir Kılıç ve diğer yetkililer yer aldı.