Amasya İl Sağlık Müdürü Dr. Öner Nergiz, Suluova ilçemizde yapımı hızla devam eden 3 katlı Sağlık Tesisinin inşaatında incelemelerde bulundu.

İl Sağlık Müdürü Dr. Öner Nergiz, beraberindeki Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ahmet Özkan Kaya ve Müdür Yardımcısı Erdoğan Köseli ile birlikte Suluova Yeni Mahalle 2. Etap TOKİ Konutları yanındaki 1. Nolu Aile Hekimliğinin olduğu eski binanın yıkılarak yerine yeni ve modern bir 3 katlı Sağlık tesisinin yapım çalışmalarını ziyaret etti.

Amasya il merkezi ve ilçelerdeki sağlık yatırımlarının hız kesmeden devam ettiğini belirten İl Sağlık Müdürü Dr. Öner Nergiz, Amaçlarının vatandaşlara kaliteli sağlık hizmeti vermek olduğunu bunun içinde modern sağlık tesisleri kazandırmak adına titizlikle çalışmalar yürüttüklerini söyledi.

“Herkes için ulaşılabilir, nitelikli ve sürdürülebilir sağlık hizmeti” anlayışıyla çalıştıklarını ifade eden Dr. Öner Nergiz, sağlık hizmetlerine erişimin kolaylaştırılması ve hizmet kalitesinin artırılması kapsamında Suluova ilçemizde 6 Hekimlik Aile Sağlığı Merkezi, 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ve İlçe Sağlık Müdürlüğünden oluşacak Sağlık Kompleksinin yapımının bitmek üzere olduğunu, bitiminde ise hizmete sunulacak olan Sağlık Kompleksinin ilçeye yakışacak şekilde tüm tesislerin yenilenmesini sağlayacağını kaydetti.

Ziyaretinde İl Sağlık Müdürü Dr. Öner Nergiz, yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler alarak değerlendirmelerde bulundu.